dobra panowie sciagne ten mecz i wytne ten kawalek :d
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D -
Komentarz
-
oglądałam mecz 2 razy, 2 razy tego nie widziałam.. wszyscy będziemy ci wdzięczni
( a może na youtube już jest?)
Komentarz
-
Podobna sytuacja miała miejsce w meczach grupowych czy ćwierćfinałowych. O ile mnie pamięć nie myli był to strszał któregoś z portugalczyków i poleciało kilka fajnych body. Takie hop w pare cm nad ziemię. :-) Leżały wywalone do końca spotkania. Myślę jednak że agencja jakoś specjalnie się tym nie przejęła. :-)Komentarz
-
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;DKomentarz
-
-
-
http://www.sfd.pl/KONKURS_CIEKAWE_ZD...12669-s12.html
Tematem konkursu jest zrobienie foty, na której zostanie wykorzystany produkt Nature's best (odżywki i sumplementy kulturystyczne). Zobaczmy jak tam poziom naszych kolegów z siłowni
a może taki mały desant edukacyjny "jak zrobić technicznie dobre foto"?
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
i juz wiadomo fakt dostal aparat, ale wylecial z torby i tyle
na koniec dalem zwolnienie,
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;DKomentarz
-
no czyli trafil w aparat ale obiektyw nie odpial sie- czyli w sumie nie mialem racji:/6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
-
-
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-

Komentarz