Euro 2012 - watek zbiorczy
Zwiń
X
-
-
Jak od pierwszej minuty zagra Adamiakowa to mamy szanse
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
-
Już nie chyba
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
-
-
Dokładnie. To co pisałem już wyżej. Nasz zespół gra przez 20 góra 30min. A tu trzeba 90.
Gratulacje dla Greków
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Mam wrażenie, że reprezentacja PL w każdym meczu miała siły na jedną połowę: w pierwszym na pierwszą, w drugim na drugą i w trzecim znów tylko na pierwszą
??:
Komentarz
-
-
Jak zwykle nic."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
chcialem powiedziec, ze najbardziej smutne jest to, ze juz w 30 minucie zawodnicy przestali wierzyc w sukces, a na trybunach stadionu zaczela sie stypa. narod byl juz mentalnie gotowy na kolejna dziejowa przegrana... i to ta gotowosc przegrala mecz, bo pod wzgledem mozliwosci, to on jeszcze byl do uratowania...
bylo z czego i jak zrobic wygrana. tylko trzeba bylo zapierniczac do samego konca i probowac, bo jak sie nie sprobuje, to sie nic nie zdziala...
zenada. miec czym wygrac, a tak zmarnowac okazje...Komentarz
-
-
Ja się na tym nie znam ale nie łapię dlaczego dalej weszła Grecja a nie Rosja?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz