Euro 2012 - watek zbiorczy
Zwiń
X
-
-
Tak w Nasizm :rolleyes: Dzięki temu nasi zostaną Mistrzami Europy niezależnie kto to będzie
A patrząc na Mikołaja trudno nie oprzeć się wrażeniu, że jednak Kopernik była kobietą.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
-
Ale Europa jest jednym z kontynentów? Jeśli Europa jest częścią świata to mistrz świata powinien być chyba też mistrzem Europy? I jeszcze jedno Rosja gra w rozgrywkach o mistrzostwo Europy to i może grać o mistrzostwo Azji?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Sergiuszu sprawdz na globusie i na stronie www.uefa.com gdzie lezy Izrael. A Rosja moze jeszcze grac o miszcza Antarktydy
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
-
A ja bym przy okazji tej imprezy przeprosil tych naszych co juz odpadli za te profanacje pomnika co nasz czyli ich rzezbiarz wyrzezbil.
Przeciez ten nowy damski leb co Kopernikowi dorobili to zenada, choc ONI uwazaja to za doskomaly dowcip. Nie tak oryginal wygladal. Obciach.
Ostatnio edytowany przez pan.kolega; 16861.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Piękny mecz Niemcy-Włochy w końcu coś się dzieje na boisku dłużej niż 10 minut...
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8Komentarz
-
-
Bazylia, bambino, Monica, Panda, pomedory, woda gotować pasta prędko - ITALIA!!!the silence is deafeningKomentarz
-
Zapowiada się ciekawy Finał
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8Komentarz

Komentarz