Ja polecam zestaw z MC bigmac tortila średnia cola i średnie frytki
Czy w drodze na fotki lepiej posilić się w KFC czy McD?
Zwiń
X
-
-
A ja wolę głodzić się w drodze albo wstąpić gdzieś na jakiejś knajpki niż jeść w takich miejscach. A najlepiej to kanapki
Komentarz
-
Komentarz
-
-
tabletki z coli hi hi
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz
-
B.K. Jest ok, ale mało go, kiedyś było dużo w Pl, potem zniknął, teraz się powolutku pojawia.
W KFC i Mc to samo ścierwo, ale wolę się truć w Mc, przynajmniej mają znośną kawę.www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.Komentarz
-
Tylko, że kiedyś tą kawą się zatrułem.
W Ostródzie w drodze do wawy weszliśmy na białą kawę.
Albo zabielacz był nieświeży, albo ekspres nie umyty, ale wszyscy którzy skusili się na ten napój, później oglądali go jak wraca.
To była ostatnia moja wizyta w mcpaszy.Komentarz
-
-
-
-
-
A propos 'super size me', denerwują mnie tego typu 'dokumenty' ze z góry ustalonym wnioskiem końcowym. Gość jadł przez miesiąc tylko hamburgery w ilościach powodujących wymioty... jakby jadł tylko brukselkę to efekt byłby pewnie równie nieciekawy. Problem w tym, że producenci brukselki nie są dużym rozpoznawalnym na całym świecie koncernem i atakowanie ich nie jest trendy
Jedzenie zbyt dużych ilości nieurozmaiconego jedzenia jest niezdrowe.
No kto by pomyślał?
Komentarz
-
lempl,
chodzi o to, ze w Stanach coraz wiecej mlodych ludzi wlasnie w ten sposob sie odzywia. My tych realiow tak nie czujemy, bo u nas to zjawisko nie wystepuje az w takiej skali. Ale to jest film jednak glownie na "rynek" amerykanski, gdzie ilosc ludzi bardzo otylych jest sporo wieksza niz w Europie.Komentarz
-
Nie pijam białej, dla mnie każda kawa z dodatkiem choćby kropli mleka/zabielacza/czegoś takiego skończyłaby się zwrotem, choćby nie wiem jak świeże i cudne składniki były. Czarna jest ok.www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.Komentarz
-
A robi to z bardzo prostej przyczyny - dla nich wizyta w McD's, KFC, Wendy's, czy nawet Taco Bell to znaczy "szybko i tanio" - u nas tylko "szybko".
Ale przyznacie, że będąc gdzieś w obcym mieście/kraju/kontynencie, zawsze bezpieczniej zjeść coś "swojskiego", a nie specjały kuchni autochtonów
PS
Głosowałem na KFC. Precz z bułą! Kubełek rządzi!
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
Komentarz