Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
-
-
to jeszcze coś na czasie
Bramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która mówi:
- Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami?
- Wgraliśmy 2:1!
- Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że bramkę strzeliłeś?Komentarz
-
-
Pomijając, że lewe ładniejsze (nie wyłączając #3Zamieszczone przez ZielonyCuda makijażu
) to jednak sporo z efektu zjadła kompresja JPEG
Komentarz
-
BUahahahaha spadlem z krzeslaZamieszczone przez ZielonyCuda makijażu
P.S
Zielony, niezle sie wstrzeliles w numer posta
Komentarz
-
...wesele tymbardziejZamieszczone przez NemeoMiłość to piękna rzecz...

Niby wszystko fajnie
aż tu nagle...
( ---> nie masz dziecko lat, nie klikaj na linki poniżej
)
LINK 1
LINK 2
LINK 3
LINK 4
LINK 5
LINK 6
LINK 7
LINK 8
LINK 9
LINK 10
Ciekawe gdzie i kto to? Czyżby jakieś "gwiazki" p*rnobiznesu?
Ciekawe czy ksiądz pozwolił na robienie zdjęć
Komentarz
-
Muflonie wiem. Składałem to na szybciora, bo te zdjęcia to z prezentacji PowerPoint'a są. Nie chciało mi się 'lepszego' leppera szukać po googlach :-DZamieszczone przez muflonPomijając, że lewe ładniejsze (nie wyłączając #3
) to jednak sporo z efektu zjadła kompresja JPEG 

[EDIT] Poprawiłem fotkę
Czego to solarium nie potrafi
Ostatnio edytowany przez Zielony; 2434.Komentarz
-
-
Co ? Chyba nie sądziliścieże.że on był taki dobry bez pomocy ?
If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/Komentarz
-
Bardzo dobre pończochy >
If your pictures aren't good enough,you're not close enough - Robert Capa
instagram > https://www.instagram.com/cez_lewandowski/Komentarz
-
fuuuj ... a właśnie siadałem, do śniadankaZamieszczone przez Zielony
Komentarz
-
Pierwsza kobieta w Norwegii skazana za gwałt
Wielkie zdziwienie odmalowało się na twarzy 23-letniej Norweżki, kiedy sąd uznał ją za winną gwałtu na 31-letnim znajomym. Mieszkanka Bergen została skazana na dziewięć miesięcy więzienia i grzywnę 40 tys. koron, czyli ok. 20 tys. zł.
Do gwałtu doszło w styczniu 2005 r. Ofiara spała, kiedy kobieta zdecydowała się wbrew jej woli na seks oralny. Norweżka do końca nie wierzyła, że zostanie skazana. Sądowi miejskiemu w Bergen mówiła, że kiedy partner się obudził, szeroko się uśmiechnął.
Jak podkreśla dziennik "Aftenposten", pierwszy tego typu proces w Norwegii zakończył się precedensowym wyrokiem. Do tej pory bowiem żadna z kobiet nie odpowiadała za przemoc seksualną, choć zjawisko jest znane seksuologom i psychologom. Wedlug amerykańskich badań z końca lat 90. 10-20 proc. mężczyzn pada ofiarą przemocy seksualnej kobiet na jakimś etapie swego życia.
src: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3402143.htmlCanon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Komentarz
-
Ile tych mil do Szwecji bylo? ;-) Bo to by sie moglo nadawac na reklame kajakow ;-)Zamieszczone przez pyciuOfiara spała, kiedy kobieta zdecydowała się wbrew jej woli na seks oralny. Norweżka do końca nie wierzyła, że zostanie skazana. Sądowi miejskiemu w Bergen mówiła, że kiedy partner się obudził, szeroko się uśmiechnął.Komentarz

Komentarz