Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
-
A Ty to jakis szpieg, ze tak ludziom w telefony patrzysz? :PKomentarz
-
Nieeeee noo... Zielony, przez ciebie wpadłem w traumę i przestaję smsować w komunikacji miejskiej. Z trybem natychmiastowej wykonalności
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
Mam nadzieję, że nie było!
Mam psa labradora i właśnie kupowałem worek Pedigree
Pal w supermarkecie czekając w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała
czy mam psa (!). Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i właśnie
ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal. Chociaż nie powinienem, bo
ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołałem zgubić ponad 20 kg zanim
obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z rurami w większości
moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest
to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie
bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedna lub dwie gdy poczujesz głód. Jest
to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam
zamiar znowu ja zastosować. Muszę zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce
byli oczarowani moją opowieścią, zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.
Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo
zatrułem się pożywieniem dla psów. Powiedziałem jej, że nie. Po prostu
usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył
Pozdrawiam!Komentarz
-
Film jako sekwencja klatek w postqci jpeg lub png?Zamieszczone przez magdusiahabibiNie ograniczamy Twoich zdolności [...] film , każda forma dozwolona. Dopuszczalne formaty to JPG, PNG.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie Ewo, znam siebie, brata i bratową
Na szczęście mua M. jeszcze nie ma prawka, bo wtedy znalazłbym się w totalnej opozycji
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
-
Dlaczego trzeba myć rączki przed jedzeniem?
i dogotowywać potrawy?
odpowiedź w filmiku
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no tak...tylko, ze dla mnie to nie jest dowcip dlatego nei umieścilam tego w tym własnie dziale :/Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
Paenka zlituj się! ja jem kolacje!:grin: Swoją droga widziałem to dzisiaj na wp, ale tylko artykuł i myslałem, że to kolejny news o prawdopodobienstwie "Faktu"..:wink:Komentarz
-
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
-
Komentarz
-
Właśnie dlatego "systiema" specnazu, czy "krav maga" mossadu polegają na jak najszybszym sprowadzeniu przeciwnika do parteru, a nie machaniu nogami
Ale mnie tak do końca nie słuchajcie, bo ja machałem nogami w karate

Komentarz