Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
-
A skąd wiesz że jednego ? EOT, nie chcę mi się z Tobą gadać. Miało być zabawnie, kończy się na udowadnianiu racji przez wszechwiedzącego który mieszkał na Podlasiu, Lubelszczyźnie a teraz w Centrum. Może i w sumie jest śmiesznie
Btw - na obrazku od którego to się zaczęło masz drugi przykład...Ostatnio edytowany przez Krzychu; 475.Komentarz
-
Nie przejmuj się ten typ tak ma.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Robson nie powiesz chyba że w Kielcach jagodzianki mówi się na bułki z jabłkami ..5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
-
wlasnie wypelniam jakies formularze do pracy i natrafilem na taki oto dowcip lokalny. z pozdrowieniami dla fanklubu ojca Tadeusza:
tlumaczenie zaznaczonej czesci: plec/plec partnera
man=mezczyzna, vrouw=kobiet
swoja droga, to jutro sie dopytam jak dzialaja te statusy wspolnego zamieszkania i jak to maja prawnie rozwiazane. bo ze maja w tym protestanckim kraju to nie mam watpliwosci
Komentarz
-
-
dwa nowe z bash'a:
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
-
nie znalazłem, żeby na CB było, więc po dłuższym namyśle gdzie to umieścić, zapodaje tutaj jako że z fotografią w mim romumieniu mało to ma wspólnego ;-)
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
PS. Szacunek dla autora bloga :-)"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"Komentarz
-
Najlepsze teksty Nasza-klasa.pl
Poziom inteligencji niektórych ludzi jest absolutnie żenujący. Spójrzcie tylko na ten zrzut ekranu:
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Komentarz
-
-
Komentarz
-

Komentarz