Dowcipy nie o fotografii
Zwiń
X
-
-
Proszę mi się tu nie śmiać z tragedii ludzkiej
Od awarii, w Szczecinie obowiązuje nowy kalendarz: Befote Catastrofa i After Catastrofa :wink:350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
-
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
spoon czyżbyś był ze słupska bo to jest Słupskie "arcydzieło"..Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
-
-
-
Yes! Znowu jestesmy piłkarska potęga!Chłopaki! Jest jeszcze szansa! http://www.eurocc2008.com/
Szkoda tylko, że wyłącznie w internecie
Komentarz
-
najgorszy sposób ukrzyżowania :P
Are you brave enough?Komentarz
-
oryginalnie nie jestem, ale mieszkam tu teraz i znajduje rzeczy, ktore mnie bawia ; )
a propos tego zdjecia:
niedaleko tego budynku stoi sobie kosciolek z jedna mala wieza - na wiezy krzyz naturalnie. pare tygodni temu do tego krzyza byl przypiety talerz anteny satelitarnej
niestety nastepnym razem jak przechodzilem tamtedy z aparatem to juz go nie bylo (talerza... krzyz zostal ; )Komentarz
-
-
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiKomentarz

Komentarz