Dodatkowe lampy na weselu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawko
    Bywalec
    • 2008
    • 159

Odp: Dodatkowe lampy na weselu

Zamieszczone przez 5pirit
    Ale nie mi to potrzebne tylko założycielowi wątku, więc jego pytaj.
    przepraszam ,ale tak mi się zacytował ten post. Pytanie wiadomo, że jest do założyciela wątku.
    pozdrawiam
    Paweł
    moje zdjęcia

Komentarz

• heather
      Dopiero zaczyna
      • 2014
      • 38

HSS czy ETTL na weselach może i nie będzie mi potrzebny, ale przecież fotograf ślubny nie foci tylko na ciemnej sali weselnej. Mam zamiar używać lamp i w plenerze i w innych sesjach. Jeśli lampy mogą być wyposażone w te funkcje to czemu nie

Komentarz

• tlustyx
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1304

Zamieszczone przez heather
        HSS czy ETTL na weselach może i nie będzie mi potrzebny, ale przecież fotograf ślubny nie foci tylko na ciemnej sali weselnej. Mam zamiar używać lamp i w plenerze i w innych sesjach. Jeśli lampy mogą być wyposażone w te funkcje to czemu nie
        To trzeba było napisać, że chcesz lampy "wielofunkcyjne" Te które zaproponowałem są tanie i dobre na wesele do montażu na statywie, przynajmniej jak Ci ktoś przewróci statyw to nie będziesz 1000 zeta w plecy
        6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
        Moje fotki Moje fotki II

Komentarz

• pawko
          Bywalec
          • 2008
          • 159

Zamieszczone przez heather
          Witam,

Potrzebuje dokupić dwie lampy, które będę używane na statywach podczas wesela. ..............
          W pierwszym poście określiłeś się jednoznacznie :-) , no ale jak się koncepcja zmieniła to ok....

pozdrawiam

Paweł

--- Kolejny post ---

Zamieszczone przez tlustyx
          To trzeba było napisać, że chcesz lampy "wielofunkcyjne" Te które zaproponowałem są tanie i dobre na wesele do montażu na statywie, przynajmniej jak Ci ktoś przewróci statyw to nie będziesz 1000 zeta w plecy
          Miałem taką sytuację w styczniu w 2015: gość na 10 min przed końcem roboty wleciał mi w statyw z yn-560III , lampa rozpadła się na 2 części - głowica osobno i część z bateriami osobno (aku wyleciały z obudowy) ... obie części dyndały luźno, łączyły się tylko przez przewody połączeniowe. .... na szczęście udało się to w domu naprawić. puściły złączki które łączą przód i tył głowicy - zastąpiłem je czym innym... Lampa działa nadal... ;-) ale została już tylko jako backup na kontrę od tyłu....
          pozdrawiam
          Paweł
          moje zdjęcia

Komentarz

• donald7000
            Początki nałogu
            • 2004
            • 382

3xyn560 zwykła i statywy z parasolkami

Komentarz

Pracuję...