Czy może ktoś orientuję się, kiedy organizowany jest jakiś kurs w promieniu 200 km od Piły.Najlepiej jednodniowy.
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
No właśnie jak sprawa wygląda w Poznaniu?Ktos kiedś był?Ile kosztował?Ile trwał?i czy ktoś orientuje sie i wybiera na takowy w najbliższym czasie z Poznania?
pozdrawiamKomentarz
-
Ja miałem jechać w grudniu, jeden dzień, taniocha jakaś - 25 pln zdaje sie, ale kolejny chyba znów dopiero za rok, niedobrze....Gdzies muszę zdobyć ten papier...Komentarz
-
Do dzisiejszych Katowickich słuchaczy kursu, jest pomysł, żeby się jutro poznać przed kursem. Co Wy na to?Komentarz
-
Ja jestem chetny, trzeba tylko okreslic jakies miejsce spotkania ;-)40d + kit + 50 1.8 + 70-200 4 + Speedlite 580 EXIIKomentarz
-
-
My z Częstochowy jedziemy o 13, w Kato będziemy koło 15, możemy się umówić gdzieś pod Wydziałem i się poznać w końcu
PS: Może ktoś spod Częstochowy też jedzie w tych godziniach, to będzie raźniej w grupie tam dojechać?
PS2: A może ktoś dalej od Czewy będzie w tych godzinach w jej okolicach?
Komentarz
-
My z ~piotrusiemb dzisiaj uczestniczyliśmy w tym katowickim kursie- polecam!
Generalnie bez żadnych 'spiętych' regułek, ludzko, przyjaźnie, z żartem całość poprowadzona.
Co do spotkania to jestem jak najbardziej za! Podajcie gdzie i o której- tak jak napisał Piotrek, my tam jutro będziemy koło godziny 15.
Pozdrawiam.Komentarz
-
Czy ktoś wie, czy w Warszawie w kwietniu będzie jeszcze kurs? Miałem informację że organizowany jest w kwietniu a nie marcu.Komentarz
-
W lodzi tez ciekawie , gwiazde mamy , dzis nas kamerowal , tak sie mowi chyba ;] , najpierw skromnie z krzeselka poznie latal po sali troche i szukal ciekawych kadrow
, pewnie na youtube bedziemy , jak zaczely sie pytania dopiero dal popis , wszyscy chcieli go zlinczowac ;] , mlodzi beda mieli z nim wesolo chociaz , bo tym sprzetem ktory mial raczej dobrego filmu nie zrobic...
no comment...Komentarz
-
może przy drzwiach wejściowych, żeby miejsce siedzące było, albo zajmijmy sobie ostatni rządek w sali z prawej strony od wejscia
Komentarz
-
Myśmy dzisiaj siedzieli na schodach po lewej stronie sali
Ale ok, może być przy drzwiach wejściowych na salę, po prawej stronie
Komentarz
-
Kurs jak kurs
ale krzesła mogli by dać wygodniejsze
Komentarz
-
Nic mi nie mów siedziałem obok niego i już nie dawałem rady ze śmiechuW lodzi tez ciekawie , gwiazde mamy , dzis nas kamerowal , tak sie mowi chyba ;] , najpierw skromnie z krzeselka poznie latal po sali troche i szukal ciekawych kadrow
, pewnie na youtube bedziemy , jak zaczely sie pytania dopiero dal popis , wszyscy chcieli go zlinczowac ;] , mlodzi beda mieli z nim wesolo chociaz , bo tym sprzetem ktory mial raczej dobrego filmu nie zrobic...
Ale chociaż pytania konkretne zadawał
Komentarz
Komentarz