i pieknie. tez sie bede pisac na Gdynie
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
witam,
jakby ktoś z Koszalina lub okolic się pisał jutro:
jeszcze nie jest za późno
ja się wybieram.
pozdrawiam,
sztygar350D + grip, kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG MACRO, 17-40 f4, 70-200 f2.8, 430 EX, Computrekker AWKomentarz
-
kurs wrocław??
a może ktoś się orjentuje czy taki kurs odbędzie się we wrocławiu lub gdzie dokładnie pytać o coś takiegoKomentarz
-
Kurs Okolice Katowic
Więc jak to będzie z tym kursem dla chętnych z Górnego Śląska (okolice Katowic), ktoś z forumowiczów coś wie?
Bo się piszę na to...Pucha i słoki
Komentarz
-
-
I tu moj bol, w efekcie ateisci/niepraktykujacy moga sie wybrac na taki kurs czy do spokojnego fotografowania trzeba codziennie padac plackiem przed kosciolem? W jakiej formie jest to swiadectwo od proboszcza? Moze mi ktos to zeskanowac?Moje mały rady jak odbyć kurs dla fotografów w Archidiecezji Wrocławskiej.
Zgłaszamy się do ks. Jerzego Rasiaka (tel. 071 327 11 18) ul. Katedralna 13 pok. 4 z zaświadczeniem z parafii o tym że jesteśmy wierzący i praktykujący (nie wiem jak jest w przypadku innowierców i ateistów), mamy własne zdjęcie do plakietki oraz kilka zdjęć "dowodowych" wykonanych podczas uroczystości kościelnych a w portfelu do opłaty za odbycie kursu co łaska 140 PLN. Wszystko trwa góra 15 minut. W razie nieobecności księdza wszystko załatwia jego sekretarka.
Przeczytaj caly watek leniu, 3 razy juz o to pytano. Odpowiedz masz na poczatku postu.Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.Komentarz
-
-
-
Novaro wybierasz sie?? jak tak to moze razem wskoczymy, w kupie razniej...
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
-
Z pewną dozą nieśmiałości spytam się czy ktoś może się orientuje czy takowy kurs odbywa się w Bielsku - B.EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniemKomentarz
-
10 i 24 listopada organizowany jest kurs dla fotografów w Kurii Metropolitalnej w Gnieźnie w godzinach 14.00 - 16.00
W Poznaniu taki kurs odbędzie się dnia 15 grudnia br. w godz. 10.00-13.00 na probostwie parafii pw. Najświętszego Zbawiciela w Poznaniu (ul. Fredry 11).Ostatnio edytowany przez krzypol; 2106.Komentarz
-
-
Witam,bylbym bardzo zainteresowany owym kursem na lini Brzesko-Tarnow.
Ma ktos jakies info???-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
Komentarz