Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
logger: zadzwon do kurii, oni cie pokieruja do odpowiedniego ksiedza, ktory sie tym zajmuje. Ja juz nie pamietam telefonow ani nazwisk.Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
A jednak!
.... zajrzalam do starego kalendarza. I mam tam notatke, ze kursami zajmuje sie ks. prałat Marian Raciński, tel. 22 531 72 43
Oczywiscie nie recze, ze telefon aktualny.Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Kursy dla fotografów i operatorów video
16, 17, 19 kwietnia br. o godz. 17.00 w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej
http://www.archidiecezja.warszawa.pl/ - aktualności
"Kursy dla fotografów i operatorów video
Kurs liturgiczny dla fotografów i operatorów kamer video odbędzie się w dniach: 16, 17, 19 kwietnia br. o godz. 17.00 w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, ul. Miodowa 17/19, prawe skrzydło gmachu, I piętro (sala św. Jana Chrzciciela).
Kurs poprowadzi ks. dr Józef Górzyński, wykładowca liturgiki w Papieskim Wydziale Teologicznym w Warszawie.
Zapisy w pierwszym dniu zajęć.
Zainteresowanych serdecznie zapraszamy. "Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci
Komentarz
-
kurde co jest - wczoraj strona nie dzialala
dzieki logger - smycz na szyje i po kursie na piwo350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
W Toruniu taki kurs zaczyna się 6-go marca, musiałem tylko iść do kurii, żeby się zapisać, a następnie iść po świadectwo "pozytywnej moralności" od proboszcza, które zresztą bez problemów dostałem
Komentarz
-
W Kielcach kurs jest 09.03.2007r. o godz. 17:00, trwa ok. 3 godziny, a jego koszt wynosi 50zł.
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampyKomentarz
-
W Radomiu byl 24 lutego, koszt 150 zlotych, zaswiadczenia od proboszcza, za ktore tez trzeba by zaplacic, 2 zdjecia i chyba wszystko.
Moze ktos mi wystawi skan takiego zezwolenia-legitymacji ?
Chetnie sobie zrobie.Komentarz
-
-
Jak wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się po Wielkanocy w Krakowie
Komentarz
-
M_Kuron, trzeba bylo slask lustrowac
W tym tygodniu katowicka kuria organizowala pon-wto.
Bylo za free, to znaczy co laska
pozdro dla wszystkich 160 osob ktorym chcialo sie tam wysiedziec
Komentarz
-
W Krakowie mam darmowy nocleg i milo spedze czas, wiec wyjdzie na to samo
Komentarz
-
-
mowili nam ze od kilkunastu lat prowadza te szkolenia i zawsze bylo podobnie mniej wiecej setka ludzi, z tego wychodzi ze w wojewodztwie slaskim jest od 1500-2000 fotografow z licencja na zdjecia w kosciele. Panowie konkurencja nie spi
Parafii mamy tylko 385
Komentarz
-
Komentarz