Ja też chętnie bym się na taki kurs wybrala w Szczecinie.. Mam nadzieję, ze tym razem nie przegapię... ;/
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
ile taki kurs teraz kosztuje w Wawie? Na stronie Diecezji nie ma żadnego info, trzeba czekać do marca na rozpoczęcie listy chętnych... Często tu są robione takie kursy?Komentarz
-
jestem w szoku!
dzwoniłem i by uczestniczyć w kursie trzeba spełnić kilka warunków:
1. zdjęcie - 1 sztuka
2. podanie o przyjęcie na kurs (!)
3. zaświadczenie o moralności od proboszcza (!)
i najciekawsze
4. ofiara 200pln (!)
zawsze starałem się bronić księży, ale 200pln ofiary (zawsze sądziłem że ofiara to dobrowolna wpłata) to chyba najdrożej w całym kraju.
pozdrawiamR, RF 35/1.8, RF 50/1.8, 1d mkIII, 20d, 70-200/4L, 17-40/4L, ex 430IIKomentarz
-
Poprzedni był co łaska i to na konto domu samotnej matki, nikt nie sprawdzał wpłat. Kursy są 2 razy do roku, a przynajmniej tak było w zeszłym, jak nie zrobisz teraz to następny późną jesienią. Zaświadczenie ważne bezterminowo i nie trzeba żadnych idiotycznych świstków przynosić.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
dzięki pank
marcinradom, jak widzisz, warto odwiedzić Wawę, na taki cel z innym podejściem wpłaca się PLN
Komentarz
-
dla zainteresowanych z rzeszowa i okolic - http://www.instytut.rzeszow.pl/strona.aspx?id=51,4,7,1 (cena 200 złotych, data: 2-5 marca).jak widzisz stawka taka sama jak w rzeszowie. tak samo wymagania.jestem w szoku!
dzwoniłem i by uczestniczyć w kursie trzeba spełnić kilka warunków:
1. zdjęcie - 1 sztuka
2. podanie o przyjęcie na kurs (!)
3. zaświadczenie o moralności od proboszcza (!)
i najciekawsze
4. ofiara 200pln (!)
zawsze starałem się bronić księży, ale 200pln ofiary (zawsze sądziłem że ofiara to dobrowolna wpłata) to chyba najdrożej w całym kraju.
pozdrawiam:}Komentarz
-
inna diecezja więc może być problem. dodatkowo jeśli doliczyć koszty dojazdu wyjdzie zbliżony koszt. na kurs wybieram się, tylko mnie trochę mierzi mieszanie ofiary z opłatą.
pozdrawiamR, RF 35/1.8, RF 50/1.8, 1d mkIII, 20d, 70-200/4L, 17-40/4L, ex 430IIKomentarz
-
Witam!
mam pytanie czy ktoś wie kiedy będzie kurs liturgiczny w Katowicach bo jestem zainteresowany! proszę o info z góry dziękiCanon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw CokinKomentarz
-
Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/Komentarz
-
Komentarz
-
DIECEZJA ŁOWICKA
Kurs fotografowania odbywa się w każdy pierwszy wtorek miesiąca w budynku Kurii Diecezjalnej, przy ulicy Stary Rynek 20, pok. 15, o godzinie 12.00. Zajęcia prowadzi ks. Tomasz Jackowski.
Na kurs, wszyscy zainteresowani powinni przynieść następujące dokumenty:
- 1 zdjęcie,
- zaświadczenie od własnego księdza proboszcza o wyrażeniu zgody na udział w kursie,
Wszelkich dodatkowych informacji udziela ks. Tomasz Jackowski - 0602 496 016, [email protected]
DIECEZJA KIELECKA
Osoby chcące filmować lub wykonywać zdjęcia podczas uroczystości religijnych w kościołach, zapraszamy na przygotowujący do tego kurs. Odbędzie się on w budynku Kurii Diecezjalnej w piątek 26.02.2010 r., rozpoczęcie o godz. 17.00. Nie jest konieczne wcześnijsze zgłaszanie się lub zapisywanie. Zapytania proszę kierować telefonicznie pod numer 041-3445425.
Należy przynieść zdjęcie o wymiarach 3,5 x 2,5 cm.
Ks. Sławomir Sarek
Gdyby był ktoś chętny spod Warszawy wybrać się na któryś z powyższych kursów plissss chętnie się zabiorę
Komentarz
-
witam
we wroclawiu organizuja kurs dla fotografow , tak sie zlozylo ze wiem tylko tyle czy ktos ma adres gdzie odbedzie sie ten kurs i co ze soba zabrac?? wiem tylko ze 6 marca
dzieki
pozdrowieniaKomentarz
-
w trójmieście z tego co mi wiadomo to 1-2 marca w kosciele NMP w Gdyni o 19:30 bodajże, koszt na razie niznany ale pewnie będzie to około 100 PLNKomentarz
-
Ja mogę polecić kurs w Łowiczu. Koszt to 80 zł, czas trwania niecałą godzinę. Legitka ważna na cały kraj, dożywotnio :wink:Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra CanonKomentarz
-
Obecnie nie ma już czegoś takiego jak dożywotnio.EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.plKomentarz
Komentarz