To się odbywa w wybranych parafiach np. woj. pomorskie w Gdyni, z mojego miasta tam mnie skierowano.
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Nie no, chodzilo mi bardziej czy wlasnie sa wyznaczone jakies parafie np. w gdyni ktore mogly by zorganizowac. Bo w tamtym roku z tego co jest na stronie archidiecezji to bylo NMPKP na ulicy swietojanskiej.Komentarz
-
Dzwoniłem do Gdyni i usłyszałem " proszę dzwonić pod koniec stycznia, kurs odbędzie się prawdopodobnie w drugiej połowie lutego" tak wiec czekamy ...Komentarz
-
witam
Legnica organizuje kurs liturgiczny dla fotografów
pozdroKomentarz
-
Czy zdarzyło się Wam, że ksiądz miał do Was jakieś zastrzeżenia, ponieważ macie legitkę z innej diecezji?Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
Komentarz
-
Witam właśnie mam świeże informacje z Kurii Dolnośląskiej zbierają chętnych na szkolenie odnośnie fotografii ślubnej w trakcie ceremonii kościelnej.
Na razie jest 9 osób, potrzeba 20 ludków.
Szkolenie kilkugodzinne w jeden dzień w Kurii, prowadzone przez ks. prof., koszt 165 zł ważne 60 miesięcy. Otrzymujemy identyfikator ze szkolenia (legitymację)
Potrzebne zdjęcie legitymacyjne i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie. Pani mówiła że będzie łatwiej po prostu.
Zapisy zbiera Pani Irena tel. 713271118 lub kontaktujcie się ze mną.
ZapraszamCanon FF i słoików kilkaKomentarz
-
O! bardzo interesująco brzmi fragment:
i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie.
Możesz coś więcej napisać na ten temat?
bo ja jestem BARDZO zainteresowany szkoleniem i się z pewnością zapiszę o ile mocno uszczuplone po sprzętowych zakupach fundusze pozwolą (a może i nawet przyciągnę kilka osób)C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.Komentarz
-
o w koncu jakies informacje z regionu
jak nie zapomne to zadzwonie jutro. rozumiem, ze kurs we wroclawiu?
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
kurs w Gdyni kosztuje 100pln. W pakiecie oprócz zalaminowanej legitki i zaświadczenia cyt. "do powieszenia w zakładzie" dostaje się jeszcze ksiażkę o fotografowaniu i filmowaniu w kościele
ostatni kurs był pod koniec października i uczestniczyło ok. 30-40 osób. Pani zakonnica prosiła o zaświadczenia z parafii, ale ksiądz powiedział, że możemy sobie darować.
Komentarz
-
Ile razy można pisać, że nie jest to zaświadczenie o byciu katolikiem, a jedynie oświadczenie księdza, że jesteś z Jego parafii i zna Cię chociażby z widzenia.O! bardzo interesująco brzmi fragment:
i dobrze by było jak mamy zaświadczenie od naszego księdza z parafii że jesteśmy katolikiem, ale to niekoniecznie.
Możesz coś więcej napisać na ten temat?
bo ja jestem BARDZO zainteresowany szkoleniem i się z pewnością zapiszę o ile mocno uszczuplone po sprzętowych zakupach fundusze pozwolą (a może i nawet przyciągnę kilka osób)Komentarz
-
no nie do konca. przynajmniej mila pani po drugiej stronie telefonu powiedziala, ze swiadectwo, ze jest sie katolikiem praktykujacym. Na pytanie, co jesli ktos jest niewierzacy, pani powiedziala, ze przeciez niewyrzuca
Ogolnie nie trzeba miec tego papierka, wedlug niej, ale wiekszosc przynosi..
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
Cóż, pewnie zakładają, że lepiej nie musieć tłumaczyć pewnych terminówno nie do konca. przynajmniej mila pani po drugiej stronie telefonu powiedziala, ze swiadectwo, ze jest sie katolikiem praktykujacym. Na pytanie, co jesli ktos jest niewierzacy, pani powiedziala, ze przeciez niewyrzuca
Ogolnie nie trzeba miec tego papierka, wedlug niej, ale wiekszosc przynosi..
zdRAWkiFotograf platoniczny
Komentarz
-
czy ktos wie cos o kursie we wroclawiu , dzwonie do pani Irenki numer podany wyzej i nic, nikt juz ktorys dzien z rzedu nue odbiera
Komentarz
-
Dzwonić to sobie możesz kiedy chcesz, ale uprzedzam, że p. Irenka jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 10 do 13. Dzisiaj się zapisałem i będzie najprawdopodobniej pod koniec lutego...Ostatnio edytowany przez Patryk_mirek; 15540.C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.Komentarz
Komentarz