Na razie każdy widzi tylko przy swoim nicku.
Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Allegro - z serii ciekawe aukcje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79435236
5D za 7500zl golas na maksa....
Tir...?
Komentarz
-
-
-
Myślę, że spedycja "zewnętrzna".
Kto tańszy to wozi.
Po co mieć własny tabor? Skoro można wynająć bez problemu...is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Alez ja nie twierdze ze to kradzione
Pytanie bylo zartem i oznaczylem to usmieszkami.
Zadalem konkretne pytania sprzedajacemu i dostalem "w miare logiczna" odpowiedz tylko nie chcial za nic podac mi numerow, acz zaprosil do domu i wowczas moge je sobie spisac..
Coz....tak tez można handlować.
No i najwazniejsze płatnośc z góry
Ostatnio edytowany przez iczek; 210.Komentarz
-
-
Poprosilem goscia o podeslanie numeru seryjnego. Oto odpowiedz: "Aparat można obejrzec osobiście w kielcach,stanowi on moją własnosc i nie widze potrzeby upubliczniania jego numerów bez potrzeby"Zamieszczone przez iczek5D za 7500zl golas na maksa....
Tir...?
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
to samo odpisal mnie
standard.... dla mnie dosc jasny temat, ale nic nie mówie...
Komentarz
-
Hm.. jeśli sprzęt jest "wątpliwego pochodzenia" to podziwiam odwagę sprzedawcy żeby go wystawiać.. przecież takiego sprzętu nie ma każdy
Jak ktoś stracił to raczej szuka na allegro swojego sprzętu... No.. ciekawe
Komentarz
-
Eeeee.... nie posuwajmy sie za daleko. To tylko ciekawostka, a my zaraz go wsadzimy na 3 lata.... niech chlp spokojnie handluje.... praktycznie same pozytywy.... mi to zwisa. Poza tym numery dostaniemy jak pojedziemy do .. Katowic
Komentarz
-
proponuje tu wkleic:
http://www.canon-board.info/showthre...t=7378&page=20
dubluje sie w sumie, tamta aukcje na szczescie usunieto, ta tezby mozna bylo w allegro zglosic...
pozdrawiam
Komentarz
-
-
A znasz inny powód odmowy podania numerów seryjnych niż lewy towar? Mi również odpisał, że nie widzi powodów do podawania numerów bo aparat jest jego własnoscią i kupił go w Europie od osoby prywatnej. Odpisałem, że powodem jest sprawdzenie czy sprzęt nie jest kradziony - i cisza - brak odpowiedzi.Zamieszczone przez iczekEeeee.... nie posuwajmy sie za daleko. To tylko ciekawostka, a my zaraz go wsadzimy na 3 lata.... niech chlp spokojnie handluje.... praktycznie same pozytywy.... mi to zwisa. Poza tym numery dostaniemy jak pojedziemy do .. Katowic
Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Komentarz