Zarabianie na zdjeciach

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

moga stac sie stockiem a nie microstockiem? watpie. Mysle ze sa raczej nastawieni na pozniejsza sprzedaz jednemu z gigantow getty etc.

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Sielan
      Bywalec
      • 2006
      • 127

Co wpisujecie w pola "Title" w Model Agreement z LuckyOliver? Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z góry dzięki za pomoc.
      30D + szpargały

Komentarz

• robgr85
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1719

a gdzie masz to pole?

Komentarz

• Sielan
          Bywalec
          • 2006
          • 127

Zamieszczone przez robgr85
          a gdzie masz to pole?
          30D + szpargały

Komentarz

• robgr85
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1719

aaa model release ja wysyłam wszędzie MR z dreamstime - każdy serwis je akceptuje (oczywiscie najpierw dla oszczednasci tonera wycielem z tego grafiki).

MR małoletnich możesz znaleźć w mojej stopce, jak na razie wapniaków nie obstrzeliwałem pod kontem stocków, więc dorosłych mr nie przetworzony. Niemniej w niedalekiej przyszłości się pojawi.

Pozdr.

P.S.
            Możesz dać Prince, Sir, Lord etc ja bym profilaktycznie zostawił to pole pustym.

Komentarz

• asterix
              Uzależniony
              • 2005
              • 793

Lord bedzie odpowiednie hehe
              Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Sielan
                Bywalec
                • 2006
                • 127

To się ubawiłem Myślałem o "Mr.", ale samo istnienie takiej rubryki zbiiło mnie z tropu. Dzięki robgr85. Dziękuję też za informacje o uniwersalnym MR. Zaoszczędzi to sporo czasu.
                30D + szpargały

Komentarz

• robgr85
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1719

Zamieszczone przez asterix
                  Lord bedzie odpowiednie hehe
                  mogłoby być jeszcze baron

odnośnie uniwersalnego MR, jak odpale windowsa (czyli przy najbliższej obróbce zdjęć) to wyedytuje odpowiednio MR z dreamstime dla dorosłych i zamieszcze na stronie z mojej stopki.

Pozdrawiam,
                  Robert

Komentarz

• rene
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 283

Mam pytanie, raczej do Morfeusza - mam brytyjskie konto na PayPalu, teoretycznie jestem zameldowany w Polsce, ale bywam tutaj raczej przejazdem (co nie znaczy też że siedzę w Anglii). Jak wygląda w takiej sytuacji sprawa rozliczania się z US? Skoro pieniądze będą przelewane na konto brytyjskie, mam jakikolwiek obowiązek rozliczania się z naszymi? A z "ichnimi"?

Pozdrawiam

Komentarz

• TommyTheCat
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 222

moze ktos mi powiedziec co oznacza pierwsza z prawej ikonka pod zdjeciem na fotolia.com ?
                      rozumiem ze od lewej to ilosc wyswietlen, druga sciagniec a nijak nic mi nie przychodzi do glowy co oznacza trzecia
                      Canon 30D

Komentarz

• sergi
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 413

nie wiem jak to fachowo ująć ale jest to po prostu cena za zdjęcie w najniższej rozdzielczości
                        5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
                        :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
                        :: Motywy wordpress

Komentarz

• zeber
                          Coś już napisał
                          • 2007
                          • 62

Chyba czasem ludziska to bujają trochę z tym MR. Nie chce mi się wierzyć że człowiek robiący to zdjęcie zdołał zebrać podpisy: http://www.bigstockphoto.com/photo/view/1341345
                          wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez zeber
                            Chyba czasem ludziska to bujają trochę z tym MR. Nie chce mi się wierzyć że człowiek robiący to zdjęcie zdołał zebrać podpisy: http://www.bigstockphoto.com/photo/view/1341345
                            zaakceptowali mu to zdjęcie bez MR (w informacjach o fotce jest jak byk)... i bardzo się im dziwię bo zdjęcie bez dyskusji wymaga MR.

Komentarz

• kogut
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 132

Witam, mam pytanie do osób posiadających konto na paypal'u. Czy posiadając "konto osobiste" mogę też odbierać $$, czy muszę założyć "konto specjalne"?

Pozdrawiam,
                              Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Komentarz

• persival
                                Coś już napisał
                                • 2007
                                • 51

to zdjecie nie wymaga MR...

Zamieszczone przez zeber
                                jeli moge sie wtracic;-)) to zdjecie nie wymaga MR (zreszta w Image details jesto info ze zdjecie nie ma dolaczonego MR)-
                                na thumbnailu zdjecie faktycznie wyglada tak jakby ludzie byli rozpoznawalni lecz.....ogladalem to zdjecie w oryginale (od czterech lat jestem approverem na BP) focus jest na czlowieka w slomkowym kapeluszu, ludzie w tle sa blurriness i wierzcie mi sa nie do rozpoznania,

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...