Zarabianie na zdjeciach
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
a ja miałem szczęściedo istocka trzeba miec cierpliwosc
ja tez sie chcialem poddac na poczatku, nie zdziw sie rowniez pozniej bo czasami review wyslanych zdjec nawet jak juz jestes approved trwa do 10 dni, chociaz ostatnie ktore wyslalem przeszly w 4 dni. A wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac ...
wysłałem 3 sample, po pół godzinie napisali, żebym wysłał inne (bo wszystkie były na ten sam temat). Wysłałem inne i po godzinie były zaaprobowane 
A co do opisywania zdjęć, nie można tego zrobić normalnie w windowsie np? Klikając właściwości->podsumowanie->zaawansowane? Tam można wpisać temat, opis, słowa kluczowe, autora.20D | kit | 17-40 4 | sigma 70-300 | 50 1.8 II
Komentarz
-
Komentarz
-
-
u mnie w redakcji z tego korzystamy ale jest to bardzo popularny program.tylko ze dosyc trudno dostepny na necie:/Komentarz
-
-
ja w domu mam ten sam problem.szukalem po torrentach tego programu ale nie moglem znalesc.Komentarz
-
Cześć, ja również polecam stocki do zarabiania pieniążków :-)
Z mojego doświadczenia wynika, że najbardziej opłacalne to:
IStock, ShutterStock, Fotolia, DreamsTime
Probowalam tak kiedyś. Niestety w ten sposob zapisuje sie te dane do EXIF. A stocki zczytuja keywordsy i opisy z IPTC. Tak więc potrzeby jest do tego jakis inny program.
Na przykład jest taki programik EXIFER - on obsługuje edycje EXIF i IPTC.
A tutaj moje foty na IStock i na SSOstatnio edytowany przez Emielcia; 1030.Komentarz
-
Fajne zdjęcia Emielcia!
A to moje
Komentarz
-
-
Heh, tak mi wpadło parę zdjęć w oko aż tu nagle w wyborczej:
:-DKomentarz
-
Schabu, Routlaw - usuncie prosze z wlasnej woli wasza wymiane pogladow na temat nielegalnych sposobow zdobycia tego oprogramowania i kontynuujcie ten temat prywatnie.
Z gory dziekuje.Komentarz
-
-
juz to robimy prywatnie
a co do tematu - czy nie mysleliscie zeby sprzedawac zdjecia ktore wystawiacie na stockach, sprzedawac takze agencjom reklamowym z waszych okolic??
Komentarz
Komentarz