Zarabianie na zdjeciach
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Ech... To teraz tylko namówić rodziców na to, założyć sobie konto, dopełnić formalności i mogę zacząć sprzedawać foty. Tzn. nie sprzedawać, tylko wystawić;p
Tak sobie myslę, że to jednak nie jest takie proste. W jakich programach obrabiacie fotki? Czym gimp nie ma przypadkiem w licencji napisane, że "tylko do użytku prywatnego, jakiekolwiek korzyści majątkowe wynikające z.... bla, bla, bla"? Dręczy mnie to pytanie, dręczy mnie legalność programów, itp. Jak to wygląda u sprzedających na shutterstocku, czy istocku?Ostatnio edytowany przez mungo; 4195.Komentarz
-
-
witam
jakby ktos chcial zarejestrowac sie na Shutterstocku prosze pisac do mnie
gg:4174274 lub email [email protected] to wtedy pomoge rozwiac watpliwosci na temat sprzedazy zdjec
zreszta ja kiedys wrzucilem skan dowodu i prawa jazdy, nie przyjeli mi
przyjeli dopiero jak wrzucilem skan paszportu nowegoKomentarz
-
Próbowałem się zarejestrować na shutterstocku. Nowe prawo jazdy odrzucili. Wysłałem pszport (sprzed 9 lat) . Narazie brak odzewu.Komentarz
-
-
-
od dwoch dni do tygodnia, w zaleznosci od tego ile jest zdjec do zaakceptowania,
http://www.dreamstime.com/index.php -> stats and community:
aktualnie: Pending files: 12258
pewnie kolo 4 dni poczekasz
matka
((((()))))Komentarz
-
Stary paszport przeszedł. Wysłałem te 10 zdjęć na próbę. Tak BTW to wymyślanie fotek pod stocka jest dość inspirujące
, Fajna sprawa na jakie człowiek pomysły zaczyna wpadać. Nie ma to jak dobry bat
No i wreszcie obiektywna krytyka-polecam jako odtrutkę od galerii typu plfoto.
Tak BTW to najszybciej poszła rejestracja i weryfikacja zdjeć na fotolii - 6 zaakceptowanych w ciągu 2 dni.Komentarz
-
-
Mam pytanie czy na Shuttrestocku od wysłania scanu paszportu do wstawienia 10 zdjęć musi upłynąć 48 godzin, czy można ładować zdjęcia od razu ?Komentarz
-
Ale sie watek rozwinal o stockach, ho ho ;-)
Nawet dotychczasowi maruderzy jak zobaczyli ile mozna zarobic jakos zamilkli od pierwszych stron.. ;-) ;-) ;-)
Co do shutterstocka to mnie przyjeli za pierwszym razem scan nowego prawa jazdy i zadnych problemow, bylo to jakos na poczatku tego roku.
Zycze sukcesow ;-)Komentarz
-
Czas od wysłania nie ma znaczenia... Musisz czekać aż Ci go zaakceptują. Wtedy wysyłasz dyszkę i czekasz 7-10 dni. Jak łykną minimum 7 to wysyłasz ile wlezie
Komentarz
-
Czy odrzucenie przesłanego dowodu polega na tym, że przesyłają Ci odpowiedniego maila czy po prostu po zalogowaniu znowu wymagają zeskanowanego ID? Tak miałem z prawem jazdy, chyba trzeba będzie podesłać paszport.Komentarz
-
matka_Wariatka a czy możesz powiedzieć ile masz już zdjęć na microstockach, z usług ilu stocków korzystasz oraz ile zdjęć sprzedajesz miesięcznie aby te 1620$ zarobić?5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
Komentarz