Czy ktoś może orientuje się jaka jest stawka za sportowe zdjęcie do lokalnego dziennika w duży mieście (300-400 tys mieszkańców)?
Zarabianie na zdjeciach
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
-
-
..
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
Komentarz
-
-
Witam wszystkich bo długim czacie nieobecności.Powiedzcie ile mieliście zdjęć gdy zaczęły się pierwsze downloady?Na fotolii mam 45 zdjęć a kupione tylko jedno.
Jak tak dalej pójdzie,to będę używał aparatu tylko u babci na imieninach
30D+Sigma17-70mm+Canon50mm+Jupiter200mm+pierdołyKomentarz
-
zapewne u każdego jest inaczej... wszystko zależy od zdjęć. Jeden ma tylko jedno zdjęcie i 100 downloadów, inny 500 fotografii i 5 downloadów5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
-
-
truth, truth...

Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
no i zaczołem zabawe ze stockami !! .. ale trochę nieudolnie, bo na fotolii czekam już tydz na akceptacje... cały czas mam : Awaiting validation...
Na dreamstimie po dodaniu foty niemoge jej nigdzie odnaleść w panelach uzytkownika zeby sprawdzic jaki ma status. Tak ma być?Komentarz
-
management area -> pending files
lub jezeli dodales przez FTP to:
management area -> unfinished files (i trzeba dokończyć upload tzn wybrac kategorie itp)5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
-
Waaaaazzzzzzzup!!!!
sory za OT
nie moglem sie powstrzymac
Ostatnio edytowany przez emiel; 12195.sigpic
Komentarz
-
o kurde, dzięki! nie moge z tymi porąbanymi interfejsami ! Domyslnie mnie logowal w gałązce wyżej i musialem zejsc do tego pending files.
A co z fotolią ? podobno najszybciej akceptują ...:-?Komentarz
-
canon 400D+50mm /f1.8Komentarz
Komentarz