Ceny Eos 20D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ryhu
    Coś już napisał
    • 2004
    • 86

watpie zeby na tych 7000 sie skonczylo...przynjamniej na poczatku jak sie pojawia....ale co ja biedny maly czlowieczek moge wiedziec :]

Komentarz

• Tequil
      Początki nałogu
      • 2004
      • 253

handlarz mi powiedzial ze za 3-4 dni beda juz zza Odry ... zobaczymy a cena bedzie sie wachac 5500-5800zł
      We will see...
      BTW Biore odrazu, jak bedzie mial
      Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• Walkul
        • 2004
        • 13

Tequil jak cos to cynkuj w tej cenie jak sie da to ja tez nie bede czekal
        Canonotoys

Komentarz

• ryhu
          Coś już napisał
          • 2004
          • 86

teqiul moze on ci mowil o 10d ?? (zart)

Komentarz

• Azazel

Eos 20d w Polsce za 7.399,00zł

Tak jak juz pisalem cena nie przekroczyła 8tyś .

Komentarz

• p13ka
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1013

Mnie zaoferowano za 6 800 zł.

Komentarz

• gietrzy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 5727

Zamieszczone przez ryhu
                watpie zeby na tych 7000 sie skonczylo...
                tutaj jest za 7,6 k PLN. Myślę, że jest to za poważny człowiek by wystawiać nie potwierdzoną cenę

[ Dodano: Pią Wrz 10, 2004 6:23 pm ]
                Zamieszczone przez Walkul
                Tequil jak cos to cynkuj w tej cenie jak sie da to ja tez nie bede czekal
                Przyłączam się do prośby
                Powiedz mu odrazu coby więcej sztuk przywiózł (już ma 3 kupców)
                the silence is deafening

Komentarz

• Kubaman
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 4709

Zamieszczone przez gietrzy
                  Powiedz mu odrazu coby więcej sztuk przywiózł (już ma 3 kupców)
                  No to już ma czterech

byłem w tym sklepie w Krakowie, ale kicha - nie dostali 20D, i nie wiedzą dokładnie, kiedy dostaną. Twierdzą, że prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia.
                  www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Lolowa cena. Czekajcie do konca pazdziernika/listopada i szukajcie np na ebay.de albo po TiPach bo Canon Polska chyba nadal nie kojarzy ze jestesmy juz w Unii i powinnismy miec ceny rowne np z niemieckimi (nie wnikajac w podatki, przynajmniej cla nie ma).

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Kubaman
                      byłem w tym sklepie w Krakowie, ale kicha - nie dostali 20D, i nie wiedzą dokładnie, kiedy dostaną. Twierdzą, że prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia.
                      No przeciez oni sciemniaja. 20D ma byc w sklepowej sprzedazy dopiero po oficjalnej premierze na targach Photokina. To co na dpreview i stronach Canona to _zapowiedz_ a nie premiera czy "release" nowego sprzetu.
                      Sklepy tak sciemniaja by sie zorientowac we wstepnym popycie na dany sprzet i wiedziec ile takich drogich aparatow zamowic w pierwszym zamowieniu.

Komentarz

• Tequil
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 253

nie zapeszajmy! moze sie uda
                        Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• Kubaman
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 4709

Zamieszczone przez Tequil
                          właśnie, generalnie sklepy w USA podają datę 20.09 i są co do tego zgodne. Czyli jeszcze przed PK, bo o ile dobrze pamiętam to zaczyna się 28.09. W sumie to niezły chwyt wypuścić nowość na tydzień przed ogłoszeniem co zrobiła konkurencja :wink:

Acha, w dpreview czytałem, że oficjalny termin wysyłki z Cannona do sklepów to 13.09 czyli poniedziałek
                          www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Azazel

Ceny w Niemczech są wieksze niż Polsce.
                            Przelicznik cenowy niemczech jest taki sam jak w usa - 1:1.
                            Z tą różnicą że w niemczech jest Euro za 4,5 a w Usa dolar za 3,6.
                            Dlatego w Niemczesz są droższe aparaty niż w Polsce.

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez Kubaman
                              Zamieszczone przez Tequil
                              właśnie, generalnie sklepy w USA podają datę 20.09 i są co do tego zgodne.
                              Sklepy w USA sa zazwyczaj zgodne - taka tam jest tradycja konkurencji ze ktos ustawia poprzeczke najnizej a reszta sie dopasowuje... a 20.09 - wielki zawod i rozczarowanie bo wszyscy co zamowili dostana maile w stylu "sorry, zamowiony transport jeszcze do nas nie dotarl z winy dystrybutora - prosze poczekac przynajmniej tydzien na realizacje zamowienia" ... a zamowienia juz beda mieli i beda wiedzieli ile kupic we wstepnej partii.
                              To sie nazywa badanie rynku i szacowanie popytu

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez Azazel
                                Ceny w Niemczech są wieksze niż Polsce.
                                Przelicznik cenowy niemczech jest taki sam jak w usa - 1:1.
                                Z tą różnicą że w niemczech jest Euro za 4,5 a w Usa dolar za 3,6.
                                Dlatego w Niemczesz są droższe aparaty niż w Polsce.

Chyba o czyms innym piszemy.

Ceny w Niemczech sa wyzsze niz ceny aparatow sprowadzanych w USA a dostepnych w Polsce np na allegro czy niektorych sklepach internetowych.
                                Natomiast ceny Canon Polska sa wyzsze niz w Niemczech i jeszcze wyzsze niz w USA.

Mi wychodzi cena ok 6500zl ale nie kupuje bo nie potrzebuje (kasy tez nie mam ale to szczegol - jakbym mial to Sigma 70-200 czeka).

Komentarz

Pracuję...