Linki do TiP-ow i sklepow internetowych.

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arjast
    Bywalec
    • 2006
    • 121

Kupowałem u nich dzisiaj 50D. Obsługa bardzo miła, kontakt szybki i bezproblemowy.
    Mile zaskoczyło mnie to iż pomimo, że sklep czynny do godz 19.00, a mnie obowiązki przytrzymały w pracy i musiałem przedzierać się z jednego końca Warszawy na drugi, nie było problemu -poczekali ponad 20 minut i obsłużyli z cierpliwością.
    W niedzielę dostępni są również na giełdzie na Batorego.
    Polecam

Komentarz

• lajf_entusiast
      Coś już napisał
      • 2009
      • 73

foto-tip, slyszalam o tym sklepie, tzn. ostatnio znajomy mi go polecal. zachwycal sie dobra obsluga i sporym wyborem sprzetu i akcesoriow, ale nie sadzilam, ze znajde kiedys o nim wzmianke na jakims forum. znaczy, ze dobra firma jak bede potrzebowala cos zakupic to pewnie ich przetestuje

Komentarz

• pszczółka_maja
        Coś już napisał
        • 2009
        • 71

Jeśli chodzi o mnie, to bardzo często zdarza się, że kupuję coś w Foto - Tip. Mają dobrą obsługę, która moim zdaniem zna się na rzeczy. Doradzą tak, żeby nam bardziej pasowało, aniżeli, żeby sprzedać najdroższy produkt. W sumie najczęściej kupuję u nich jak mają jakiś sprzęt/akcesoria na promocjach, które są całkiem spore. Także ja polecam.

Komentarz

• iktorn92
          Uzależniony
          • 2007
          • 605

Jezeli ktoś szuka naprawdę porządnych, ładnych i świetnie wykonanych albumów na zdjęcia szczerze polecam tę stronę

Cena w tym wypadku jest odzwierciedleniem jakości !
          Flickr
          Portfolio Ślubne

Komentarz

• RUTRA007
            Coś już napisał
            • 2009
            • 52

Wczoraj rozmawiałem z sympatyczną Panią z Foto 7 z Gliwic, a przed chwilą z zadowoleniem odebrałem już nowiuśki statyw Manfrotto www.foto7.com.pl.
            Sprawna dostawa, otwartość na rabacik i pewność co do papierów i gwarancji.
            Rutra007

Komentarz

• Kabu
              Początki nałogu
              • 2007
              • 370

No to i ja się podepnę pod wątek, co prawda sklep nie sprawdzony, nawet podejrzewam że to jakiś fake, dostałem tego linka od znajomego Irlandczyka, który jak sam twierdzi dostał go od jakiegoś gościa (też Irlandczyka) który niby był w Chinach czy też dostał to od kogoś, ale sami oceńcie http://www.hkeles.com/category.php?id=60

Komentarz

• bajkojadek
                • 2009
                • 8

Witam

Na amerykanskim ebayu znalazlem aukcje od uzytkownika DigitalRev(http://stores.ebay.com/DigitalRev-US-Photography-Shop), ma on calkiem dobre ceny. Sęk w tym ze przedmioty znajduja sie w hong-kongu.
                Jezeli ktos kupowal od niego prosze o informacje czy jest godny polecenia.

Pozdrawiam
                Canon 40D,17-85 IS USM, 55-250 IS, 50 f/1,8, Speedlite 430EX I marzenia o 70-200...

Komentarz

• photo_addict
                  • 2010
                  • 12

Witam A ja dodam sklep: http://www.mega-pixel.pl
                  Niedawno kupiłem u nich Pixel TR-332 oraz akumulator LP-E6 który działa jak oryginał.
                  Paczka była już następnego dnia u mnie.

Komentarz

• retter
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 432

nie wiem czy było ale ceny maja przystepne
                    SandiskStore.pl Sklepfoto karty pamięci, czytniki, pamięci USB, MP3, Dyski SSD Leica Polaroid Sekonic PocketWizard Impossible
                    szukaczka http://maciejko.net/cbsearch/

FaanBW

Komentarz

• marekh
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 59

Pojawił się sklep z filtrami prostokątnymi i holderami Hitech-a z cenami prawie jak w GB, nareszcie alternatywa dla RaysFoto.

Kupiłem filtry Grad ND i ND, zestawy + holder, wszystko OK - więc mogę powiedzieć że sprawdziłem osobiście. Dostawa darmowa. Mają też inne rzeczy z Hitecha ale jeszcze nie wstawione na stronie, trzeba pytać.

Komentarz

• ricardo19
                        • 2011
                        • 2

http://www.onlinebargainsuk.com/ czy ktoś słyszał o tym sklepie?

1,200.00 $ za 5d mark II napisałem do nich gość odpisał że 50 $ wysyłka do polski fedexem po wpłacie 50% sumy
                        albo maja taka promocje albo coś tu smierdzi

Na dole strony jest napisane :
                        Copyright © Online Bargains 2011. Online Bargains is a trading name of Online Bargains UK Ltd. All rights reserved. E&OE Registered in Scotland Number 114143. Registered Office: 26 islip manor road,northolt,middlesex,UB5 5DYM. VAT number: 494 1756 11. All prices mentioned (usd dollars) exclude postage and packaging. All orders to online bargains terms and conditions. **Price after manufacturer mail-in cashback. Cashback amount illustrated includes VAT. Restrictions apply. Click INFO for details. †This product is factory recertified. *Currently shows available in our supplier stock. Without a change in circumstance, this product is usually delivered in 1-2 working days.
                        Ostatnio edytowany przez ricardo19; 41058.

Komentarz

• lukaszr
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 130

Czy nie można wziąć tego na logikę (chyba, że moja jest błędna) ? Sprzęt, który kosztuje normalnie około 10.000 zł (czyli około 3500$) nagle jest 3x razy tańszy. Dodatkowo po kliknięciu BUY NOW przenosi od razu do PayPal żeby zrobić płatność dla kogoś o dziwnym mailu: [email protected] Nie ma żadnego opisu czy jest nowy, czy po upadku, czy rozwalony itp. itd.

Na pierwszy rzut oka to wygląda na jakiś kit.

Komentarz

• ricardo19
                            • 2011
                            • 2

Zamieszczone przez lukaszr
                            Czy nie można wziąć tego na logikę (chyba, że moja jest błędna) ? Sprzęt, który kosztuje normalnie około 10.000 zł (czyli około 3500$) nagle jest 3x razy tańszy. Dodatkowo po kliknięciu BUY NOW przenosi od razu do PayPal żeby zrobić płatność dla kogoś o dziwnym mailu: [email protected] Nie ma żadnego opisu czy jest nowy, czy po upadku, czy rozwalony itp. itd.

Na pierwszy rzut oka to wygląda na jakiś kit.
                            też tak myślałem ale od czego jest forum

Komentarz

• gadget_zary
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 1046

Robił ktoś jakieś większe zakupy w FotoRimex ? Jak z obsługą i realizacją zamówień ?

Komentarz

• ate
                                Dopiero zaczyna
                                • 2008
                                • 36

Zamieszczone przez gadget_zary
                                Robił ktoś jakieś większe zakupy w FotoRimex ? Jak z obsługą i realizacją zamówień ?
                                kupiłem tam albo 5d2 albo 50L. wszystko spoko.
                                życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com

Komentarz

Pracuję...