Podejrzane aukcje na Allegro II
Zwiń
X
-
-
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Tak z ciekawości, miałeś to samo lub podobne hasło do poczty i allegro?
I jeszcze w kwestii bezpieczeństwa
ť Stracił 16 000 PLN bo miał dziurawy router. Prawie 1,2 miliona Polaków może być podatnych na ten atak! -- Niebezpiecznik.pl --BoniekKomentarz
-
Wirusów bark, prośby o weryfikację konta też nie było.
Co do serwera konta e-mail to nie wiem o co chodzi. Poczta na onecie serwer IMAP i SMPT ?
Tak właśnie było.Komentarz
-
Panowie, nie straszcie - przez ostatnie kilka dni Allegro przy logowaniu wymagało ode mnie potwierdzania hasła każąc wpisywać kod z obrazka. To o czymś świadczy? Na wszelki wypadek zmieniłem hasło...EOS 300, EOS 400D, EOS 60D i... Zenit 122
C 15-85, C 10-18, T 70-300 VC USD i Zenitar MC 1.9 50 mmKomentarz
-
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXIIKomentarz
-
Podbijam czy to ma związek z włamywaniem na konto?"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)
"Komentarz
-
Swojego czasu popularne było włamywanie się na różnego rodzaju konta (w grach MMO itp) rejestrowane przez e-mail na o2.pl.
Z tego co pamiętam istniała prosta metoda na łamanie haseł w tym serwisie.
Inne włamy odbywały się poprzez funkcję przypominania hasła z pytaniami zabezpieczającymi w stylu "imię twojego psa".
Włamywacz zgadując (z reguły dosyć prostą) odpowiedź na to pytanie miał dostęp do e-maila, a dalej już było banalnie...
Wystarczyło po przypomnieniu hasła usunąć e-maile o tym świadczące z konta, by właściciel nie miał zielonego pojęcia o przejęciu.I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
Sprzedam Obiektyw Canon 24-70 f/2.8 L II USM Warszawa Bemowo ? Tablica.pl
Jesli to naprawde wersja II, to bardzo dobra "okzaja"?
Komentarz
-
Sprzedam Obiektyw Canon 24-70 f/2.8 L II USM Warszawa Bemowo ? Tablica.pl
Jesli to naprawde wersja II, to bardzo dobra "okzaja"?
nawet jak była by to wersja 1 to też super cena ale na 99,99999999999999% to ściemaKomentarz
-
To niezła propozycja, ale dla kogoś z W-wy, i odbiór osobisty wyłącznie
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXIIKomentarz
-
-
A co myślicie o tym? Wiem, że aparat jest już sprzedany, ale aukcja zdziwiła mnie już od samego początku wystawienia jej
INTERFOTO: Canon 7D przebieg 5200 zdj gwar WWA (3965162690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
niby sklep ma dobre opinie, ale 3k za 7D z takim przebiegiem? Podobno na 1 migawce.Komentarz
-
InterFoto to wielokrotnie sprawdzony sprzedający i raczej nie bawią się w wciskanie kitu. Osobiście mogę polecić.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz