No to ja pytam ;p
Zamienniki akumulatorów LP-E6 do 5D MkII, 7D i 60D
Zwiń
X
-
-
w sumie zdziwko mnie wzięło po ostatnim weselu
na każdym aku zrobiłem w sumie 1k zdjęć , plus pare filmików a zostało 30-40% baterii jeszcze , rezerwa w sumie zbędna ;]no comment...Komentarz
-
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
To prawda, aczkolwiek typowy laik tego nie zauważy i trzeba bardzo się przyglądać na szczegóły. Jest pudełko, folia, zabezpieczenie i instrukcja, która akurat wygląda na oryginalną najbardziej:-D Dla mnie ważne jest to, że aku można ładować w oryginalnej ładowarce i że aparat w pełni odczytuje parametry. Jak będzie jeszcze taka wytrzymała jak oryginał to dla mnie super, 200zł do przodu.Komentarz
-
jak myślicie, będzie pokazywał stan naładowania?
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tiltKomentarz
-
-
Dlaczego miałby nie pokazywać?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Komentarz
-
Komentarz
-
z ciekawostek - na jednej baterii (obiektyw 300/4 IS, z włączoną stabilizacją, ciągłym śledzeniem obiektów - pokazy lotnicze) zrobiłem 3478 zdjęć.
Kurcze wychodzi na to że zakup drugiej baterii był bez sensu
Komentarz
-
-
This entry was posted on Tuesday, June 22nd, 2010 at 16:52Zamieszczone przez LaforetI do not know the exact prices but they are much cheaper!
A jak on dzisiaj nie wie, to wątpię, żeby ktokolwiek poza samym producentem wiedział
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
Komentarz