używany canon eos 5d

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hiv
    Początki nałogu
    • 2005
    • 321

To moja cena 4500 za puszka, grip i karta 4GB to okazja

Komentarz

• szwayko
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2085

U mnie bylo 4900zl za nowke w 2008r. (slynna promocja Canona), a w roku 2009: 5000zl za uzywke (przebieg 14 tys.) + Extreme III 4GB + 2xBP511 (oryg.).
      frickr FB
      www.szwajkowski.pl

Komentarz

• Oculus
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 18

Kupiłem w końcu tego 5d. Przebieg nieco ponad 300 fotek. Był doraźnie używany jako przystawka do sprzętu medycznego. Zestaw ma niestety niewielki braki - kabel do ładowarki, pasek nośny i to co mnie najbardziej martwi - brak płyty z oprogramowaniem.
        Nie wiecie może czy taką płytkę można gdzieś nabyć, albo czy skopiowana od kolegi z 5d będzie działała?
        Jeszcze byłbym wdzięczny za informację gdzie można znaleźć aktualizacje oprogramowania samego aparatu i czy warto to oprogramowanie aktualizować.
        PS. Polećcie mi jakiego krótkiego i długiego zooma do niego kupić. Na razie używam canona 50/1.4 i z nim fotki wychodzą rewelacyjnie. Poza tym mam jakieś stare tamrony 28-70 i 70-300, ale to straszne dziadostwo. Słyszałem, że jako dłuższy byłby dobry 70-200/4.0L EF IS USM , ale jego cena mnie trochę dobija. Co polecilibyście na krótszy zoom?
        Ostatnio edytowany przez Oculus; 12013.

Komentarz

• Chris_11
          Uzależniony
          • 2006
          • 572

Na stronach Canona znajdziesz oprogramowanie, zarówno na komputer jak i do aparatu.
          Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• MM-architekci
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2227

a tematy o szklach sa , byly , a to chyba nie miejsce na to ;]
            no comment...

Komentarz

Pracuję...