sprzet do studio - gdzie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fmagik
    Początki nałogu
    • 2006
    • 334

sprzet do studio - gdzie

gdzie polecacie kupowac takie rzeczy jak statywy, parasolki i inne niezbedne fanty........ ewentualne lampy - to w Polsce[gwarancja jakby co] ale rozne inne, cos co sie nie moze "zepsuc"? moze macie jakies sugestie w tej kwestii?
    z Chin czy HK oplata pocztowa dla pojedynczych rzeczy jest rowna wartosci na parasolki
    gdzie kupiliscie [kupujecie] swoje wyposarzenie? prosze o informacje?????
    jest sklep z wypozarzeniem na allegro: fripers, czy polecacie, maja dosc duzo towaru a i ceny porownywale do tych z ebay-a [tz rzecz + przesylka]?
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

IMPORTER Sklep i Hurtownia w Warszawie Rabaty dla stałych klientów Wejdź i sprawdź najlepsze ceny na rynku | Akcesoria fotograficzne a niskich cenach

MARKO FLASH to długoletnie doświadczenie w branży foto oraz wysokiej jakości sprzęt oświetleniowy do studia fotograficznego, od 1989 roku produkcją studyjnych lamp błyskowych i osprzętem do wyposażenia studiów systemy zawieszenia i sterowania teł

Firma specjalizuje się w studyjnych lampach błyskowych. ELFO

Sklep foto-video MILSO: lampy błyskowe i LED, statywy, głowice oraz akcesoria. 35 lat na rynku, doradztwo i darmowa dostawa od 900 zł.

Komentarz

• Bagnet007
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1344

To ja jeszcze- Quantuum .

Komentarz

• pawel-foto
        Początki nałogu
        • 2008
        • 342

Elfo.Miło i idzie się dogadać.A serwis rewelka!
        1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• johan
          Bywalec
          • 2006
          • 118

www.funsports.pl

Komentarz

• pawel-foto
            Początki nałogu
            • 2008
            • 342

Nie określiłeś się co chcesz focić. Bo na chińskich wynalazkach można focić dziewczynę ale ślubu bym się nie odważył.Albo coś bardziej komercyjnego-"żywego".Bo działanie tych lamp czasmi jest nieprzewidywalne. A jedno zwalone zlecenie zrobi więcej złego niż 10 dobrych świetnie wykonanych prac.
            1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• ErnestPierwszy
              Uzależniony
              • 2006
              • 734

Zapomnieliście o jeszcze innych światowych markach sprzedawanych przez www.foto7.com.pl

lastolite
              bowens
              itd...

Komentarz

• towersivy
                Uzależniony
                • 2005
                • 992

Oferujemy niemiecką precyzję i niezawodność w oświetleniu studyjnym, które od 1963 roku inspiruje twórców do realizacji ich wizji i projektów. Poznaj naszą ofertę Profesjonalne oświetlenie studyjne z Niemiec od 1963 roku Oferujemy najwyższej jakości sprzęt oświetleniowy, który od ponad pół wieku wspiera profesjonalistów w realizacji ich kreatywnych projektów. Nasza firma opiera się na precyzji, niezawodności

Świetny sprzet, swietna obsługa, bardzo dobry servis, swietna dbałosc o klienta, np dostałem zaproszenie na prezentacje nowych modeli, oczywiscie zjawiłem sie, na miejscu czekała mnie miła niespodzianka w postaci bardzo fajnego gratisu od firmy, zostawiłem tam sporo $$ ale warto, jesli ktos uzywa studia codziennie nie tylko do focenia legitymacji to polecam jak najbardziej, wczesniej pracowałem na funsportach i szczerze tez nie mozna nazekac, lampy nie miały takiej wytrzymałosci i trzeba było słac na servis ale na poczatek wystarczały w zupełnosci, sam servis oraz podejscie do klienta bez zastrzezen, moi znajomi równiez równiez bardzo sobie chwala bowensa - za swietny stosunek ceny do jakosci, jesli kupujesz sporo sprzetu to dzwon do przedstawiciela i stanowczo negocjuj bo z oficjalnych cen da sie jeszcze cos urwac

Pzdr.
                towers
                Ostatnio edytowany przez towersivy; 1755.

Komentarz

• rasta
                  Dopiero zaczyna
                  • 2007
                  • 37

Parasolki, blendy, statywy i softboxy spokojnie można kupować od importerów z chin, jakość sprzętu "firmowego" jest podobna... linki do sklepów już koledzy podali, dodam jeszcze niezawodny sklep w którym ja kupuję www.afe.pl przy większym zamówieniu dają fajny rabat. Jeśli chodzi o lampy to z "chińczyków" polecam quantuum, testowałem różne funsporty, fightery ale są raczej miernej jakości. Quantuumy kosztują niewiele więcej i warto dodać te parę złociszy.
                  Olej alledrogo i ebay, większość tych co się tam wystawia prowadzi normalne sklepy internetowe i "realne" gdzie kupisz ten sam towar taniej (używając jedynie minimalnej perswazji Ne ebayu doliczają spore koszty transportu od sztuki więc można się naciąć.
                  Ostatnio edytowany przez rasta; 12727.

Komentarz

• wojkij
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1915

Jesli kupowac bowensa to w uk wychodzi sporo taniej.

PL - QUADX 2400 WSek. zestaw z 2 glowicami - 14 145.-

UK - Bowens QUAD 2400w/s Set - £2,189.00 - Lekko liczac 5 tys pln roznicy.
                    www.kwapisz.org

Komentarz

• towersivy
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 992

Parasolki i softy mozna zakupic w funsporcie albo w Quantuum , jakosc bardzo oki a ceny sporo mniejsze....jesli chodzi o lampy to najlepiej odrazu brac markowy sprzet.

Pzdr.

Komentarz

• Bagnet007
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1344

Zamieszczone przez towersivy
                        jesli chodzi o lampy to najlepiej odrazu brac markowy sprzet.
                        Jeśli to komuś może pomóc w podjęciu decyzji to muszę przyznać, że ostatnio bardzo mało lamp (Quantuum'ów) wraca do serwisu.

P.S. Powinienem dostać podwyżkę

Komentarz

• andres
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 257

Zamieszczone przez towersivy
                          ....jesli chodzi o lampy to najlepiej odrazu brac markowy sprzet.

Pzdr.
                          i tak i nie Jakis czas temu (3 lata?) kupiłem lampy chińskie do nauki, pracy z oświetleniem studyjnym, z założeniem , że po roku i tak będę musiał je wymienić.
                          Jak narazie nic się z nimi nie dzieje więc nie wymieniam, a używałem ich w bardzo skrajnych warunkach bo od -12C do +30C. Stwierdziłem , że wymienię je na coś lepszego jak umrą śmiercią naturalną, a póki co niech działają i przynoszą zyski.
                          kompakcik i stara smiena
                          www.sport.3ct-phototeam.pl
                          http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

Pracuję...