GRIP - czy warto przepłacać??
Zwiń
X
-
-
A ja jestem snobem i wolałbym oryginał :-) - żartuję oczywiście.Witam.
Znalazłem to na allegro.
co wy na to?? Czy warto dopłacać 200 zł żeby kupić oryginał??
http://allegro.pl/item276883507_batt..._e3_f_vat.html
Kiedyś udało mi się kupić nowy oryginał za 190pln.R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Po 199 to teraz są zamienniki. Mówmy raczej o tym co jest normalnie dostępne a nie o super okazjach (forum zniesie każdą rewelacje cenową ;-)40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
Witajcie! Miałem zamienniki na 400D i 30D. Jakość wykonania niestety nie najlepsza ale można było przywyknąć.
Teraz przy "piątce" zrezygnowałem z gripa. Mimo moich niemałych rączek aparat dobrze leży w łapkach. Poza tym grip plus dwa akumulatory to dość duży ciężar. Jak do takiej puszki dopniesz np 70-200 2.8 i przechodzisz z tym na szyi parę godzin na weselu to żegnaj rozum
Normalnie czujesz jak Ci dyńka puchnie, a pasek na szyi skutecznie blokuje dopływ krwi do mózgu

Nie, zdecydowanie dziękuję. Teraz zamiast gripa kupiłem cztery zapasowe aku i szafa gra
Pozdrawiam zaGRIPionych i pozostałych
regulamin pkt 8Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
skorzystam z watku zeby zadac pytanie
czy zdaza sie Wam miec zamontowany grip i przytwierdzac go do statywu???? jak dla mnie i 350D jakie mam to troche malo stabilne rozwiazanie ...... czy w wyzszych klasach sprzetu to polaczenie jest stabilne?Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, YongnuoKomentarz
-
-
taaaak..... ja mam wrazenie ze po odkreceniu gripa i dokreceniu do statywu [nie ma laczenia posredniego] jest mniej podatny na drganiaCanon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, YongnuoKomentarz
Komentarz