O cenach 40D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • knoxville

Ha... no właśnie. Też poszperałem w sieci i znalazłem fora gdzie psy wieszają na tym sklepie. Heh, nie ma nic za darmo...

Jako przestroga (amerykańskie forum foto)

A czy cena 879$ za 40D body to już jest ok czy nadal podejrzane?

Dodano po 5min:
    No tu podobnie. Na forach jest dużo negatywnych opinii o nich. Aparaty sprzedawane są bez oryginalnych baterii i ładowarek lub po zamówieniu doliczane są automatycznie większe koszta - bez uzasadnienia.
    Opinie
    Ostatnio edytowany przez Gość; 2127.

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Praktyka jest taka że można znaleźć ceny minimalnie niższe niż w B&H czy Adoramie, ale to jest kilkanaście - kilkadziesiąt dolarów maks. Jak się z tego robi kilkaset, to znaczy że to oszuści. Cudów nie ma.
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• nowart
        Uzależniony
        • 2007
        • 809

Ciekaw jestem kiedy w naszym kraju nadejdą czasy , kiedy ludzie w końcu uświadomią sobie, że za darmo to tylko po ryju można dostać...
        Ale jak to ktoś stwierdził "naiwnych nie sieją..."

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez nowart
          Ciekaw jestem kiedy w naszym kraju nadejdą czasy , kiedy ludzie w końcu uświadomią sobie, że za darmo to tylko po ryju można dostać...
          (....)
          A i z tym czasem bywają problemy .
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• himi
            Zablokowany
            • 2006
            • 2638

Zwłaszcza, że sprzedawca ma bogaty dorobek...Kupuj, powodzenia.

Fak - to było do ,,asdfasfd'' - 2 strony temu, gdy zachwycił się ofertą allegro przepraszam

Komentarz

• Atryda
              Coś już napisał
              • 2006
              • 84

Zauważyliście wysyp 40D z USA na allegro? Ciekawe jak to wpłynie na ceny. A jak wyglada sytuacja z cash backiem? Po jego uplywie ceny w sklepach spadaja o jego wysokosc?
              Ostatnio edytowany przez Atryda; 8268.
              40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM IS

Komentarz

• JiNN
                Zablokowany
                • 2007
                • 220

Atryda podejrzewam, że tak bedzie. Że ta cena spadnie i chyba troszke wiecej niż ten Cash Back?

Zastanówmy się co to właściwie jest te C-B?

Dlaczego oddją pieniażki?Bo sprzęt jest tańszy. To stary chwyt marketingowy - np. cena telewizora wynosi 3000 -> teraz sprzedawca , producent n/m podwyzsza cenę do 3400 i robi promocje na 3200 zł. Co za tym idzie? Zamiast kupic TV taniej zapłacilismy drożej ale według dużej ilości osob (często bardzo naiwnych ) to cena atrakcyjna bo na promocji...a po miesiącu czy dwóch okazuje sie,że cena spada do 2.700 zł.

Bynajmniej takie jest moje zdanie i spostrzeżenie

Komentarz

Pracuję...