O cenach 40D
Zwiń
X
-
-
Oj Vitez a Ty znowu jak ten wozny gdy dzieci zadeptaly podloge bo padal deszcz :grin: :grin: :grin:
deszcz pada od czasu do czasu, a dzieci na forum codziennie kilka nowych przybywa a i stare sa malo reformowalne
jaki z tego moral .... kup sobie wieksza miotle :grin:
a propos ostatnio mialem klienta ktory powolujac sie ze nalezy do CBTM (Canon Board Team Member) -niezle sobie to wymyslil .... polemizowal ze mna ze musi dostac rawa do zdjec ode mnie bo na CBTM - ustalono takie standardy
Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Komentarz
-
A spójrz no na podpis pod nickiem. I osobne jazdy to na priva proszę, chyba że czujesz jakąś dziwną potrzebę właśnie w ten sposób zaistnieć
.
To jeszcze niech tacy klienci mają jakieś pokrycie na swoją postawę roszczeniową.a propos ostatnio mialem klienta ktory powolujac sie ze nalezy do CBTM (Canon Board Team Member) -niezle sobie to wymyslil .... polemizowal ze mna ze musi dostac rawa do zdjec ode mnie bo na CBTM - ustalono takie standardy
Komentarz
-
Ceny EOSa 40D szaleją
Właśnie przeglądam allegro i patrzę na ceny EOSa 40D. Znalazłem korpus za 3550zł nowy z dwuletnią gwarancją i do tego canon zwraca 270zł. Cena ostatecznie wychodzi na 3280 zł czyli tyle ile 3 miesiące temu kosztował EOS 30D... Jestem w szoku.
http://allegro.pl/item275509194_apar...ja_2_lata.htmlKomentarz
-
rewelacja... spytaj tylko skąd je ma bo takiej ceny to na zachodzie w zakupie nie ma...
ooo i nawet ma więcej przedmiotów w sprzedaży - tzn drugi 40D za 250zł więcej... wygląda niezmiernie rzetelnie
no i gwarancja Polska 24 miesiące... ciekawe od kiedy Canon PL tyle daje...Komentarz
-
no i wykrakał...
"Tak mnie zastanawia czy jak pojawi się cena 3750 za 40D to ktoś też założy nowy wątek. A potem nowy wątek bo pojawiła się cena 3700 itd. I kto będzie to wszystko sprzątał? "40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
Dobre pytanie
Co za różnica skąd - jeżeli dostałbym sprawny aparat, z polską dwuletnią gwarancją (są takie dwuletnie europejskie więc może polskie teraz też) i wszystko by się zgadzało to co mi za różnica...? Nie ma żadnych negatywnych komentarzy. Nie wiem czemu tak tanio, ale ogólnie EOSy 40D schodzą poniżej 4000zł
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadźgajcie mnie od razu... spokojnie - to tylko forum. Przeszkadza ci to, że napisałem, że są niższe ceny? Może kogoś to zainteresuje.Komentarz
-
no tak 3 pozytywy... z czego 2 pierwsze z 2005Dobre pytanie
Co za różnica skąd - jeżeli dostałbym sprawny aparat, z polską dwuletnią gwarancją (są takie dwuletnie europejskie więc może polskie teraz też) i wszystko by się zgadzało to co mi za różnica...? Nie ma żadnych negatywnych komentarzy. Nie wiem czemu tak tanio, ale ogólnie EOSy 40D schodzą poniżej 4000zł
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadźgajcie mnie od razu... spokojnie - to tylko forum. Przeszkadza ci to, że napisałem, że są niższe ceny? Może kogoś to zainteresuje.
ale aparatami to raczej się nie zajmuje...
no i "Wpłata na konto bankowe (płatność z góry)"
a do tego pewnie 1minuta za 2minuty przychodzące ;-)40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
Kolejny bezsensowny wątek --- ale nie do końca
- wątek pouczający - potwierdzający, jak wielu naiwniaków cały czas trafia na allegro i ekscytując się takimi ofertami nie zwraca uwagi na nic poza ceną... a wystarczy zerknąć na pozostałe aukcje tej osoby (na drugiej aukcji ten sam korpus 250zł drożej) -- Sprzedawca z "dorobkiem" 3 komentarzy (jako kupujący rzecz jasna) ... żenada - pozostaje sparafrazować znana przysłowie "naiwnych nie sieją, sami się rodzą"
Komentarz
-
Po prostu, kolejny " ksiaze jednego strzalu" na Allegro.
Pozostaje tylko przyjmowac zaklady, czy uda mu sie kogos upolowac
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”Komentarz
-
Na forum są dwie oferty od zaufanych sprzedawców/użytkowników na 40D (ew. w bardzo fajnych zestawach ze szkłami) za około 3750zł na gwarancji Canon Polska i z cashbackiem. Warto ryzykować za te 150-200zł?
Jeden filterek albo karta pamięci do przodu albo parę tysięcy i kupa nerwów do tyłu...Komentarz
-
Nie wiem dlaczego dyskwalifikujecie od razu tego sprzedawcę? Dlatego, że ma niskie ceny (to chyba dobrze)? Że nie ma komentarzy (każdy kiedyś zaczyna)?
Jest możliwość odbioru osobistego, jeśli ktoś się obawia, może skorzystać w ten sposób.Komentarz
-
Nie wydaje mi sie zebys sie zalapal na cashback kupujac z takiego zrodla. Do tego sprzedajacy ma cale 3 /slownie trzy/ komentarze, wiec cholera wie kto to (:
Ciekawe jest tez "Rodzaj pamięci CompactFlash, Memory Stick, MMC/SD" i "Informacje dodatkowe zoom cyfrowy" w opisie - zupelnie jakby ktos sie nie znal na tym co sprzedaje.5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.plKomentarz
-
Na Allegro jest wielu krętaczy a od takiego z 3 gwiazdkami ja napewno bym nie kupił. Ale każdy może wydać swoje pieniądze jak chce, a jeszcze jak ma ich dużo...
Lepiej zapłacić więcej i mieć pewność. Wiem coś o tym,gdyż niejedną rzecz kupiłem.
Pozdr.Komentarz
Komentarz