Czy przy zakupie na fakturę również przysługuje zwrot?
Cash Back od 1.10.07
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
Tak szczególnie dotyczy to takich "badziewi" jak np. 70-200/2.8IS czy 24-70
. W tym cashbacku dominują dobre i bardzo dobre szkła. Gdyby producent myślał o sprzęcie, który produkuje tymi kategoriami to by nigdy nic nie sprzedali.
Akustyk to szkło dla wielu ludzi ma zupełnie wystarczająca jakość. To na tym forum żyjemy w świecie powiększeń 100% i szumofobii stosowanej
. Świat zewnętrzny rządzi się innymi prawami.
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
zgadzam sie, ze w tym cash-backu jest to rozsadniejsze.
w poprzednim zwroty byly nieproporcjonalnie wysokie w przypadku sprzetu nie cieszacego sie najlepszymi opiniami. w tym jest to juz jakby rozsadniej
albo moze przeredagowujac: w tamtym cash-backu bylo wiecej zachet do zakupu sprzetu z nizszej polki (dosc duza, przedluzona obnizka na trabanta, duza obnizka na 17-85, itd.). w tym maja jakby nieco lepiej byc adresowane potrzeby osob szukajacych czegos lepszego
EDIT: no, to co doedytowales, to mniej wiecej sie zbiega z tym, co ja mam na mysli
wczesniej byly glowne fajerwerki dla odbiorcy masowego, w tym bedzie nieco wiecej mieska 
tak czy siak, wychodzi na to, ze moj prezent na gwiazdke bedzie tanszy o zestaw porzadnych filtrow do niego
hehe... czy slusznie sie domyslam, ze z ta wystarczajaca jakoscia to nie miales 24-70 na mysli?Komentarz
-
Komentarz
-
A ja, ze swej strony, proponuje przeczytać cały tekst, który jest napisany w pdf-ie a 1 posta (http://www.photouniversal.de/templat...shBack2007.pdf)
Tam jest wyraźnie i nawet pogrubioną czcionką napisane:
"...Umfassende Informationen ... werden ab 1.Oktober 2007 unter dem folgenden Link zu finden sein:
www.canon-europe.com/2007promotions"
Czyli pewnie od 1.10.2007 będzie uruchomiony link i będą informacje.
A Pani w Canon Polska to może i nawet już wie, ale nie mówi, bo może nie ma pozwolenia i odpowiada enigmatycznie.
Pewnie do października trzeba poczekać.40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-

kurde, wszyscy się*czają... "z dobrego źródła"
Mi siostra powiedziała, że za 5D będzie 1200zł zwrotu, a to dobre źródło...Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
-
-
Hura bedzie cashback! wlasnie czytam na firmowym kompie emaila z firmy Foto-nova ze od 1 pazdziernika rusza znow akcja cashbacku w Canon :-) tak wiec na dniach bedziemy dokladnie wiedzieli co bedzie w promocji :-)
edit:
w mailu mialem zalacznik co dotyczy promocja i jaki jest zwrot... chcialem tutaj to wkleic ale wszystko mi sie rozjechalo a recznie nie chce mi sie edytowac tej tabelki...
najwazniejsze pozycje ;-)
EOS 5D Body - 770
EOS 40D Body - 270
EF 70-200mm f/2.8L IS USM - 770
EF 70-200mm f/4L IS USM - 575
EF 70-200mm f/2.8L USM - 575
EF 24-70mm f/2.8L USM - 540
EF 70-200mm f/4L USM - 380
EF 24-105mm f/4L IS USM - 190
EF 85mm f/1.2L II USM - 380
Speedlite 580EX II - 190 (hura!)Ostatnio edytowany przez c42; 2355.Komentarz
-
Komentarz
-
jeszcze żeby to w ojro było...najwazniejsze pozycje ;-)
EOS 5D Body - 770
EOS 40D Body - 270
EF 70-200mm f/2.8L IS USM - 770
EF 70-200mm f/4L IS USM - 575
EF 70-200mm f/2.8L USM - 575
EF 24-70mm f/2.8L USM - 540
EF 70-200mm f/4L USM - 380
EF 24-105mm f/4L IS USM - 190
EF 85mm f/1.2L II USM - 380
Speedlite 580EX II - 190 (hura!)
a swoją drogą 70-200 f4 to prawie 20%Ostatnio edytowany przez marekb; 4878.Komentarz
-
Znajac polskich dystrybutorow to sobie najpierw dodadza cashback do ceny, a potem napisza ze jest "zwrot z Canona" :-) W niektorych sklepach sprzet ze zwrotem zawsze dziwnie drozeje.Komentarz
Komentarz