Wiosenne promocje Canona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafla
    • 2007
    • 14

Zamieszczone przez rafla
    No to czekam... bedzie prawie 5 miesiecy od wyslania listu...
    Kasa dzisiaj pojawila sie na koncie takze cierpliwosci zycze wszystkim.

Komentarz

• jar
      • 2007
      • 13

Witam

Mam pytanie. Czy posiada może ktoś regulamin wiosennej promocji?
      Ze strony Canona ten formularz został już usunięty. Jeśli ktoś posiada takowy bardzo proszę o podesłanie.
      Z góry bardzo dzięki.
      Regulamin pkt 8.

Komentarz

• Rafał32
        Bywalec
        • 2007
        • 129

Zamieszczone przez rafla
        Kasa dzisiaj pojawila sie na koncie takze cierpliwosci zycze wszystkim.
        W końcu nie będziesz jęczał....
        Aparat Foto

Komentarz

• Zbyszko666
          Uzależniony
          • 2008
          • 970

Niewiem czy to dobry temat ale była też tego roku promocja wszystko wysłałem w adresie na kopercie napisałem ten adres ,aczkolwiek nie podałem nadawcy? i jescze jedno jaki jest cel żeby sprawdzić czy coś zostało już przelane? jest jakaś stronka aby się zalogować i zobaczyć?

Komentarz

• ixi
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 49

Zamieszczone przez Zbyszko666
            Niewiem czy to dobry temat ale była też tego roku promocja wszystko wysłałem w adresie na kopercie napisałem ten adres ,aczkolwiek nie podałem nadawcy? i jescze jedno jaki jest cel żeby sprawdzić czy coś zostało już przelane? jest jakaś stronka aby się zalogować i zobaczyć?
            Przypominam, że działa infolinia dedykowana tylko i wyłącznie akcjom cashback: 00 800-121-30-60
            Jest to numer do działu promocji w Irlandii, który obsługuje tę akcję. Połączenie jest bezpłatne, odbiera osoba mówiąca po polsku.

Na stronie Canon Polska informacje o tych akcjach można znaleźć pod linkiem: http://www.canon.pl/promocje/(należy kliknąć czerwony baner, wybrać kraj a następnie rodzaj akcji cashback). Wszystkie informacje na tych stronach są w języku polskim.
            :smile:
            Zenit TTL :-D

Komentarz

Pracuję...