Wiosenne promocje Canona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pazurek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1294

Zamieszczone przez Cyborg
    Nie. Masz wpisać ID, które powinieneś dostać w mailu informującym o przyjęciu zgłoszenia.
    Rzecz w tym ze po zgloszeniu nie dostalem takiego maila, tylko po paru dniach informacje ze maja duzo roboty i przepraszaja za opoznienia. Ale juz jest ok, Marie mi miedzy innymi podala moj ID w dzisiejszym mailu.
    http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• crazy
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1554

ja mam pytanie:

dostałem list i maila od Canona a w liście następującą treść:

"nie zamieszczono danych dot. konta bankowego bądź te które otrzymaliśmy były błędne. Potrzebny jest Twój numer IBAN nazwa i banku i miasta w którym znajduje się bank"

może mi ktoś pomóc o co z tym chodzi?? wszystko napisałem tak jak chcieli i tak jak doczytałem na forum, numer IBAN wpisałem

Prosze pomocy !!
      Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Komentarz

• tom517
        Początki nałogu
        • 2007
        • 495

Proponuje zadzwonic do banku, zeby podali aktualne dane, ja o maly wlos bym podal zly IBAN, bo wygooglowalem go, ale dla pewnosci zadzwonilem i okazalo sie ze sie ostatnio zmienil i teraz jest inny.

Komentarz

• Micchhal
          • 2005
          • 10

ja nadal nie otrzymalem zwrotu pomimo ze wyslalem poprawny iban itd i cisza, dostalem tylko list z canona ze nie podalem w terminie nr konts i nie dostane, ale wysylajac poprawne dane to mialem troche czasu a tu odpowiedz natychmiastowa, wiec co mam zrobic??

Komentarz

• pazurek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1294

Ha! Doszla kasa

Zgloszenie: 2007-06-29
            Przelew: 2007-09-13

Komentarz

• sergi
              Początki nałogu
              • 2004
              • 413

Zamieszczone przez pazurek
              Ha! Doszla kasa

Zgloszenie: 2007-06-29
              Przelew: 2007-09-13
              no nieźle Cie wzieli na przetrzymanie...
              5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
              :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
              :: Motywy wordpress

Komentarz

• aNgest
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 43

ja otrzymalem rowno w 30 dni.
                5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 | 50 1.4 | 85 1.2 | 70-200 2.8 IS | 580 EX II | blog

Komentarz

• copymaker
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 54

Witam!
                  Ja mam taki problem z cashbackiem, że po ponad miesiącu od wysłania zgłoszenia nie dostałem od canona żadnego potwierdzenia.
                  Napisałem maila do Marie, podałem moje ID (które pojawiło się po rejestracji wniosku przez internet), a ona mi na to, że nie ma mnie w ogóle w ich bazie...
                  Poprosiła mnie o przesłania skanu dowodu nadania, co oczywiście uczyniłem.
                  Teraz czekam na odpowiedź, ale już się martwię, że nasza poczta zgubiła mój list i nici z kasy
                  30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Komentarz

• Gizzmo
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 266

Gdzie wyslac maila z pytaniem co sie dzieje z moim cashbackiem? Czekam juz ponad trzy miesiace i nic ciagle tylko widze informacje ze moje zgloszenie jest przetwarzane. Poza tym suma cashbacka jest za mala, na stronie widze 310 zamiast 390
                    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3

Komentarz

• copymaker
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 54

Zamieszczone przez Gizzmo
                      Gdzie wyslac maila z pytaniem co sie dzieje z moim cashbackiem? Czekam juz ponad trzy miesiace i nic ciagle tylko widze informacje ze moje zgloszenie jest przetwarzane. Poza tym suma cashbacka jest za mala, na stronie widze 310 zamiast 390
                      wyślij maila na ten adres: [email protected]
                      30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Komentarz

• rafla
                        • 2007
                        • 14

Zamieszczone przez copymaker
                        Napisałem maila do Marie, podałem moje ID (które pojawiło się po rejestracji wniosku przez internet), a ona mi na to, że nie ma mnie w ogóle w ich bazie...
                        Ty sie ciesz ze w ogole dostales odpowiedz Nie mam pojecia dlaczego ale mi nie odpisuje pisalem juz kilka razy, juz nawet zatrudnilem tlumacza bo zwatpilem w swoj angielski i dalej kicha.

Komentarz

• tomasek
                          Bywalec
                          • 2007
                          • 169

Zrobilem dzisiaj zgloszenie i wyslalem poleconym priorytetem... ciekawe czy zalicza mnie jeszcze, bo dzisiaj ostatni dzien do wysylki Zagapilem sie troche...
                          5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Komentarz

• pazurek
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1294

Decyduje data stempla pocztowego, w razie czego sie wyklocaj

Komentarz

• araged

Zamieszczone przez copymaker
                              wyślij maila na ten adres: [email protected]
                              Marie to jedyna nadzieja
                              ja wysłałem w zgłoszenie w maju i dopiero po interwencji u niej
                              udało się otrzymać pieniążki we wrześniu

powodzenia

Komentarz

• aNgest
                                Dopiero zaczyna
                                • 2007
                                • 43

Tylko wysylka poleconym do irlandii, inaczej poczta zagubi. Koszt poleconego z potwierdzeniem odbioru to ok 10zl.
                                5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 | 50 1.4 | 85 1.2 | 70-200 2.8 IS | 580 EX II | blog

Komentarz

Pracuję...