Wiosenne promocje Canona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Broncobilly
    Bywalec
    • 2005
    • 214

kiedy upłynąl termin wysyłania ? bo ja ciagle sie wybieram wysłac - może już "po ptokach" ?

Komentarz

• rafla
      • 2007
      • 14

Właśnie dostałem majla z kodem Podobno list dotarł do nich 19 września, to prawie 4 miesiące szedł! Chyba na piechote!

Komentarz

• Fostel
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 44

Słychać coś o nowych zwrotach? Ja właśnie mam zamiar kupić 30D w tym tygodniu.

Pozdrowienia.
        Panasonic Lumix DMC-G7 (14-140 mm) --> Canon

Komentarz

• pazurek
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1294

W nowych nie ma cashbacku na 30D.
          http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• tomasek
            Bywalec
            • 2007
            • 169

Po tygodniu (24.09) dostali moje zgłoszenie, mail przyszedł 2 dni później. Czekam na cash
            5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Komentarz

• luxer

promocja ????

Zamieszczone przez tomasek
              Po tygodniu (24.09) dostali moje zgłoszenie, mail przyszedł 2 dni później. Czekam na cash
              Witam wszystkich serdecznie!

Trafiłam na to forum, bo szukałam w sieci informacji na temat wypłat związanych z wiosenną promocją Canona. Widzę, że jest więcej takich osób jak ja, które czekają na swoją "dole", na swój cash

Canona 400D kupiłam w czerwcu, dokładnie 19 czerwca, w lipcu dostałam taka informację,

Dziękujemy za udział w promocja „Zwrot części zapłaty”, zorganizowanej w 20
              rocznicę EOS. Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 7/6/2007 i realizujemy je.

Jeżeli nie otrzymasz należnego Ci zwrotu części zapłaty w terminie 20 od
              podanej wyżej daty, to sprawdź status swojego zgłoszenia na stronie
              www.submissionstatus.com, używając następujących danych: [...ciach...]
              Status sprawdziłam i co z tego ... przez cały czas jest w trakcie realizacji, ale tak długo? Zaczynam wątpić w tę ich promocję. Co dalej można z tym fantem zrobić?

luxer

Komentarz

• trampek
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1546

Sledze ten watek od dluzszego czasu i musze sie przyznac ze jestem zaskoczony bo ja na 30d od kupienia do przelewu na moje konto czekalem 22 dni ! ! ! - nie wiem w takim razie od czego to zalezy...

edit: sory 32 dni - ale to nie zmienia faktu ze krotko...
                R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Komentarz

• towersivy
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 992

Osobiście strasznie nie lubię tego zwrotu, korzystałem z tego podczas poprzedniej promocji i na przelew czekałem dokładnie 8tygodni i 5 dni, dla mnie całkowita porażka jestem ciekaw jak tym razem będą to załatwiać....

Komentarz

• werek
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 404

ja wyslalem 29 maja(tak na poczatku promocji), dzisiaj przyszedl przelew jak nie patrzec 5 miesiecy z hakiem. brawo canon!!

ale nie martwie sie tym w nastepnym miesiacu mam zamiar zalapac sie na zwrot za przyszla lampe 580EX II
                    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Komentarz

• meschiash

Niestety kasa nie spłynęła (w kwietniu była rejestracja mojego zakupu) i zniknął mój status na stronie http://www.submissionstatus.com . Pisałem do nich 5 razy i nic. Napisałem maila do działu marketingu Canon Polska i też nic. Mam do zwrotu 970 zł. Macie jakieś pomysły ?

Komentarz

• towersivy
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 992

meschiash - kumpel ma dokładnie taka sytuacje jak ty....sprzęt kupiony na początku promocji i zwrotu do dzisiaj brak, za 5D - 24-105 i 180 macro.
                        Szczerzę nie mam pojęcia gdzie się z tym udać, napisaliśmy już z 5 maili i żadnego efektu nie widać do dzisiaj.

Pzdr.

Komentarz

• meschiash

Jedyne co udało mi się zdobyć to namiary na babkę, która w Canonie zajmuje się sprawami tej promocji. Niestety nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile, które wysłałem

Komentarz

• JaBlam
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1304

Niestety kasa nie spłynęła (w kwietniu była rejestracja mojego zakupu) i zniknął mój status na stronie http://www.submissionstatus.com . Pisałem do nich 5 razy i nic. Napisałem maila do działu marketingu Canon Polska i też nic. Mam do zwrotu 970 zł. Macie jakieś pomysły ?
                            Zadzwonic.....do Irlandi. Bo w Canon Polska jak zwykle wiedza ze dzwoni tylko nie wiedza w ktorym kosciele. Zdobadz ze strony telefon i zadzwon. Jak Ci bardzo szkoda pieniazkow to wykup sobie za 20 zl karte na telefon na skype czy inny tlenofon i napewno Ci starczy na porzadne wygadanie sie i uzyskanie informacji o zwrocie
                            Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.

----------------------------------------
                            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• mathom
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 428

http://www.uokik.gov.pl/ ?
                              FF + L
                              Moje stocki
                              Wyszukiwarka publikacji zdjęć wg autora

Komentarz

• rafla
                                • 2007
                                • 14

Zamieszczone przez meschiash
                                Niestety kasa nie spłynęła (w kwietniu była rejestracja mojego zakupu) i zniknął mój status na stronie
                                Moj status znikal i pojawial sie kilka razy. Od kilku dni nareszcie sie zmienil:

"Your cashback was paid by wire transfer on the date above. Please allow approximately 5 business days to post to your bank account."

No to czekam... bedzie prawie 5 miesiecy od wyslania listu...

Komentarz

Pracuję...