oj chyba nie czytasz tego co napisałem
Wiosenne promocje Canona
Zwiń
X
-
-
Odnośnie wcześniejszego pytania - tak, dostaliśmy w Fotoit co chcieliśmy, tj. faktury VAT. To co oni dają (wydruk z komputera) nie jest paragonem formalnie rzecz biorąc, tylko wydrukiem, który równie dobrze ja mogę wydrukować komukolwiek i przystawić pieczątkę z ziemniaka. Niemniej obojętnie z jakim papierem dostanie się (prawdopodobnie) cashback i jest on (prawdopodobnie) wystarczającym świstkiem do machania na Żytniej.
Mały OT: Swoją drogą powiem Wam, że spędziłem ostatnio dobre dwie godziny w Interfoto i z tego co widzę, kręcą tam podobnie (no może nieco mniej
) niż w Fotoit. Obiektywy są zarówno z gwarancją producenta, jak też realizowaną przez sklep, oczywiście zależnie ile się zapłaci. Fakturę mogą wystawić, ale nie zawsze chcą, może czasami na coś innego, itd., itp. Coś, co mnie najbardziej dziwi, to fakt, że działając jako komis mają komplenie w d...ie pochodzenie sprzętu. Testowałem sobie 17-40, inny koleś testował używanego 1N i w obydwu przypadkach nie byli w stanie powiedzieć nic na temat wcześniejszego właściciela lub historii produktu. To już temat na oddzielny wątek, ale mam wrażenie, siedząc troche w różnych systemach foto, że wszędzie jest jakieś krętactwo (sprzedawców w sklepach) i całość odbywa się po partyzancku, choć handluje się wcale nietanim sprzętem. Może to specyfika naszego kraju ...
Komentarz
-
No mam taką nadzieję że mi uznają cashback-a i na żytniej również nie bdzie problemu... Tylko wspomniałem o fakturze to inna cena
Najwyżej później mi ją wystawią tak jak wam 
No ale jak ludzie piszą że dostali zwroty i nie było problemów to myślę że będzie ok.Komentarz
-
Tez tak mysle, (chce myslec). Miesiac minal - kasy brak ehh/ Pytanie tylko jak to nie przyjdzie to z kim walczyc.
canonKomentarz
-
Ludziska .. Oni maja na zwrot kasy do 2 miesiecy! Tak samo bylo w promocji na 30D. Niecierpliwilismy sie strasznie a potem nagle 1 dnia przyszedl zwrot do wszystkich.
Czekac , a jak nie to pisac do Marie w Irlandii a ona wam odpowie czy wasz przekaz jest wlasnie w realizacji. Sam sie dowiadywalem odnosnie tego, maile do Marie podawalem juz na forum . Szukacj w watku " Canon oddaje 590 zl"
I probowac na wlasna reke! Nie czekac az ktos wszystko podsunie pod nos albo na forum oglosi. Jak mnie intrygowalo to zadzwonilem do Irlandii i sam sie dowiedzialem z pewnego zrodla.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
Teraz jest jakoś tak że jak obiorą przesyłkę to podobno ma przyjśc jakiś kod dzięki któremu będziemy mogli sprawdzić jaki jest stan naszego zwrotu
sprawdź czy nie dostałeś takiego kodu
Komentarz
-
-
Kodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac
napisz tutaj : [email protected]
i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...Komentarz
-
Dobrze że kodów nie trzeba wysyłać smsem najbliżej pełnej godziny
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Komentarz
-
własnie nie moga bo ta promocja trafiła by do sprzedawców a nie do klientów.... choc w naszym kraju to i tak nie ma znaczenia
Komentarz
-
Ehh w ElectroWorldzie sie nie zalapalem na 30D z kitem. A wiecej tego modelu nie maja zamiaru zamawiac :/
W EuroRtvAgd maja AZ dwie sztuki, jedna w Wawie a druga w Poznaniu, za JEDYNE 5000zl
W koncu udalo mi sie dorwac JEDNA sztuke w Fotojokerze (Gdynia) za 4299zl wiec cena nie nadzwyczajna, ale przezyje.
Przywitajcie nowego Canoniarza
Komentarz
-
Słuchaj oni dobrze kombinują, dlatego że jakby od razu dali zniżkę to nic by z tego nie mieli a tak to wezmą od nas kasę z dwa miesiące nią poobracają i będą zyski... Jak wiadomo, pieniądz robi pieniądz.. Typowa polityka finansowa jak w USAKomentarz
-
Dzieki za pomocKodu nie musza CI wysylac. Znaczy wysla albo i nie jesli do nich napiszesz. Przy tylu zgloszeniach raczej nie pamietaja ze komus trzeba kod wyslac
napisz tutaj : [email protected]
i zapytaj czy Twoj Cashback juz jest w trakcie realizacji
ps. kobieta dostanie teraz tyle e-maili, ze sie zdziwi
canonKomentarz
-
czemu ma sie zdziwic. Pracuje w odpowiednim oddziale, niejedna promocje pewnie ma za soba wiec nie ma powodow do zdziwienia.
BO pewnie by sie i tak kombinowanki trafialy. Moge sie zalozyc ze w wielu sklepuach zamiast ceny isc o dana kwote w dol to utrzymalyby sie na tym samym poziomie lub troche poszlo w gore a sprzedawca o rzekomej promocji "nic nie wie"Nie wiem jak Was, ale mnie osobiście rozwalają tego typu promocje Canona. Nie mogą normalnie, jak ludzie upust zrobić, tylko później się trzeba bawić w jakieś wysyłanki...
Mnie sie wydaje ze to co robi Canon jest ok bo przynajmniej ma pewnosc ze po swojej stronie wywiazuje sie z promocji.
Komentarz