u tommiego
Zwiń
X
-
-
zakupy widzę że w zasadzie przebiegają bezproblemowo, a jak wygląda sytuacja w przypadku awarii sprzętu jeśli brakuje faktury zakupu?HeniekKomentarz
-
polecam michalmag.... zakup zrealizowany w niecałe 20h.... pierwszy kontakt około 1 w nocy mailowy... poźniej kilka telefonów w ciągu dnia i około 22.30 tegoż dnia michalmag stawił sie na stacji benzynowej w Toruniu z osobistą dostawą.... polecam... a zapomnaiłem brałem 70-200 f2.8/L
30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8 + 24-70 f2.8 + 580EX Stofen
Komentarz
-
wczoraj spotkaliśmy się z p. Tomkiem, piątka wyjęta przy mnie z oryginalnego opakowania, cena również atrakcyjna, zero problemów..
ktoś chętny na 30D? :wink:HeniekKomentarz
-
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
Oprocz typowych zakupow pochwale tez Tomka za ceny skupu/wymiany sprzetu (czyli komisowe). Zamiast sie wozic z Allegro (zdjecia, oplaty, maile, "a bo cos sie kupujacemu nie spodoba" itp) wole najpierw ustalic sobie cene minimalna a potem spytac Tomka - praktycznie zawsze ( ze trzy razy juz co najmniej) propozycja byla lepsza niz spodziewana.Komentarz
-
oj tak... :-)Oprocz typowych zakupow pochwale tez Tomka za ceny skupu/wymiany sprzetu (czyli komisowe). Zamiast sie wozic z Allegro (zdjecia, oplaty, maile, "a bo cos sie kupujacemu nie spodoba" itp) wole najpierw ustalic sobie cene minimalna a potem spytac Tomka - praktycznie zawsze ( ze trzy razy juz co najmniej) propozycja byla lepsza niz spodziewana.Komentarz
-
-
Ja kupowałem od Tomka Canona 70-200 2.8 i Sigme 18-50 2.8. Cóż mogę powiedzieć, sprzęt nówka i w dobrej cenie, a o to mi chodziło. Dystrybucja USA i Japan, więc liczyłem się z problemami w razie ew. ustreki, na szczęście nic się nie stało żadnemu ze szkieł
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Właśnie dorobiłem się i obok analogowej 30 stoi 30D
Od nikogo innego, tylko od Tomka. Serdecznie polecam.
Zapewne dalsze zakupy również u niego.
PozdrawiamProblemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...
Komentarz
-
Przed chwilą przyjechałam do domu z nowym EF 85 f/1,8 kupionym u Pana Tomasza. Umówiłam się w pobliskiej miejscowości na odbiór. Transakcja szybka i sprawna. Jutro podepnę do puszki mój nowy nabytek
Mam nadzieję, że będzie mi dobrze i bezawaryjnie służył.
pozdrawiam
KamilaKomentarz
Komentarz