u tommiego

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • JaBlam
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1304

O super sprzedawce trzeba wypelnic zgloszenie. Niektorzy olewaja bo ten znaczek nic ci nie daje. A czesto gesto super sprzedawcy to kmioty ktorzy oszukuja na allegro. Niszcza tym samym tych uczciwych. W tej chwili nie jest to juz zadne wyroznienie. Poza tym Allegro zwykle szuka dziury zeby CI nie dac. Ja np kwalifikowalem sie ale ze jedna z moich aukcji zakonczylem przed czasem bo cena byla smieszna i nie chcialem sprzedac to mi nie przyznali. Olalem te ich wyroznienie.

----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• mattnick
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1735

są nagrody za punkty....
      30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
      CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• TomS
        Uzależniony
        • 2006
        • 880

Ja również polecam Tomka. Było szybko i sam nawet wolał odbiór osobisty. I można się z nim dogadać. Pewnie jeszcze coś u niego kupie...

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Zamieszczone przez JaBlam
          Ja np kwalifikowalem sie ale ze jedna z moich aukcji zakonczylem przed czasem bo cena byla smieszna i nie chcialem sprzedac to mi nie przyznali.
          Slyszales o takiej opcji jak "cena minimalna"? ;-)
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Zamieszczone przez muflon
            Slyszales o takiej opcji jak "cena minimalna"? ;-)

Tak, uzywalem czesto ale tym razem pożydzilem bo cena minimalna kosztowala by mnie 50 zl wiec troche szkoda kasy. Zwlaszcza ze przy nieosiagnieciu i tak nie zwracaja. Teraz wystawiam za tyle ile moje minimum. Jaki jest sens wystawiania cos za zlotowke i dawac minimum 4500 a gdyu nie osiagnie kwoty to tracic kase. Skoro nie oddam za mniej niz 4500 to od razu daje jako cene wyjsciowa. Jak ktos ma kupic to kupi.

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• nastier
              Uzależniony
              • 2005
              • 686

ja rowniez musze pochwalic zakupy u tommiego - szybko, tanio, no i bardzo dobry kontakt

fotoblog

Komentarz

• Arche121
                Początki nałogu
                • 2006
                • 288

szybko ,rzeczowo i na temat-polecam

Komentarz

• Dorn
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 131

No i mam teraz taki problem: pod koniec czerwca zamierzam kupic 17-40/4. Nastawiony byłem, że kupię tu:

Kiedyś juz u nich kupowałem (300D,..) i nie było problemu - dopłata 50PLN i odbiór w punkcie w Rzeszowie z możliwoscią "pomacania sprzętu" przed kupnem.
                  U chwalonego przez Was Tommiego wychodzi, ze powinno byc taniej (łącznie z przesyłką), tylko czy u niego jest mozliwosć sprawdzenia (oglądnięcia) sprzetu przed zakupem? Wysyła kurierem za pobraniem?
                  Jak to wygląda?
                  40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
                  ---------------------
                  Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
                  Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• roa
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 119

Kupiłem u tommiego 5D, (wrawdzie tydzień przed cashbakiem co mnie do dziś zasmuca)
                    przysłał go do swojego kumpla w moim miescie.
                    Umówiłem się, pojechałem pomacałem i zapłaciłem.
                    Zero problemów, a tak się obawiałem, (po to założyłem ten wątek)

Komentarz

• Robson01
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1574

Tomek to bardzo solidna "firma". Sam u niego kupowałem 24-70/2.8 więc znam to z autopsji. Na tym forum jest wielu jego zadowolonych klientów, raczej mało prawdopodobne aby wsadził Cię na minę. Skontaktuj się z nim telefonicznie i umów co do ceny i ewentualnego "pomacania" szkła. Jak powiesz że "bywasz" na forum to też nie zaszkodzi.
                      Canon
                      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• adam_k
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 235

to i ja coś napiszę :-)
                        Kupowałem u niego, było miło i fachowo ale nie powiem ze tanio. Ogólnie jego ceny są raczej wygórowane i nie wystawia faktur tylko mówi że jest "taka możliwość" ale w praktyce zupełnie nie opłacalna. Podsumowując jeżeli ktoś może odliczać vat to ceny u tomiego są nie atrakcyjne :-(

Komentarz

• Dorn
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 131

Zamieszczone przez adam_k
                          to i ja coś napiszę :-)
                          Kupowałem u niego, było miło i fachowo ale nie powiem ze tanio...
                          Nie bronie Tommiego,ale prawdę mówiąc nie znalazłem na razie ceny lepszej niż u niego.
                          Na Allegro podaje w zasadzie 2600 (nie wiem czy to ostateczna cena) ale to najmniej co znalazłem - dlatego sie nad zakupem u niego zastanawiam, zwłaszcza, ze tyle POZYTYWNYCH opinii o Nim.
                          40D | 17-40/4 | 70-200/4 | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
                          ---------------------
                          Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
                          Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• koraf
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1748

Moje zakupy u Tommiego to sprzęt canon oczywiście ( 5d + 6 obiektywów !)
                            ale najwyżej sobie cenię możliwość przetestowania sprzętu z konkretnym body -)) po opłacie za przesyłkę oczywiście ! i jest tak jak piszecie ... jak sprzęt się spodoba to
                            płacisz ... można się targować ... zamienić swój sprzęt .... a także odroczyć płatność .
                            Te zalety rekompensują moim zdaniem "średnie ceny" w stosunku do innych TIPów.

Komentarz

• Pinio
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 101

Kupowałem u Tommiego 70-200 Polecam.

Komentarz

• kris6000
                                Coś już napisał
                                • 2005
                                • 85

Ja również polecam.
                                Osobiście nie znam drugiego takiego sprzedawcy lub firmy w kraju, który miałby taki stosunek do klientów, a znamy się już kilka lat.

Komentarz

Pracuję...