u tommiego
Zwiń
X
-
-
Też mogę z pewnością polecić Tommiego
Kupowałem od niego ponad 2,5 roku temu swojego Tamiego 28-75, potem EX430 i wsio w porządeczku. W zeszłym tygodniu chciałem nabyć 85 1.8 ale niestety nie miał na stanie, tylko z bagnetem Nikona.Komentarz
-
Wprost - nie, nie byl nowy. Byl to wlasny egzemplarz Tommiego, ktorego uzywal od dosc dawna na swoim 1Ds. Nie wiem czy pozniej go sprzedawal.
Zwroce uwage na jedno - 17-35 2.8 L. Naprawde mala szansa by ten obiektyw byl dostepny nowy 2 lata temu, gdyz powstal w 1996 roku
Aha i nie lubie takich insynuacji. Nie o tym a o wszelkich sprzedawcach - ze rozsylaja sprzet na lewo i prawo a jak wroci po kilku (nastu/dziesieciu) dniach od niezadowolonego klienta to nadal sprzedaja jako nowy. Poki nie masz konkretnych dowodow to nie uprawiaj bezpodstawnego oczerniania kogokolwiek nawet tylko insynuacjami.Komentarz
-
Ale przyznasz, że tu trochę "pojechał" z opisem:
http://www.allegro.pl/item177096668_...onic_boy_.html
Stałe światło f 3,5-5,6
ROTFLKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
ja kupowalem u T. 10d, 24-105L, lampke i jakas pamiec kiedys, zero problemow i same bardzo dobre egzemplarze :> 10d chodzi do dzis u kolezankicamera obscura :rolleyes: i Zeiss Ikon Taxona :cool:Komentarz
-
5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Do mnie przyjechał (Bydgoszcz) z Łodzi 2 lata temu. Przywiózł torbę ze sprzętem - wybrałem wtedy 20D, 17-40 i 50-tkę, filtry. Zjedliśmy kolację, pogadaliśmy i do dziś sprzęt mi dobrze służy
Ja się nie zawiodłem.
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...Komentarz
-
-
O, tam konkurenta od razu. Znają się chłopaki i jak jeden czegoś nie ma to poleca by u tego drugiego spytać (-:Komentarz
-
Komentarz