Ciekawa oferta !
Zwiń
X
-
-
Napisałem do gościa maila z pytaniem o sprzęt, zobaczymy co odpisze. W środę będę niedaleko, może do niego podjadę ??Komentarz
-
Żarty, żartami ale naprawdę można sie na mine wpakować.
Jakby cos żyby było jasne: ja nie reklamuję !
Bo nie chce mieć kogoś na sumieniu!
Proponuję, jeśli ktoś jest z Gorzowa niech podjedzie do gościa i naocznie sprawdzi o co chodzi, a raczej gdzie jest haczyk tej "promocji".Ostatnio edytowany przez JurekGR; 2070.Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
w www.bhphotovideo.com 5d to ok $2900 (ok. 8kzł) - czyli jak w mordę strzelił 6kzł u tego gościa to cud chyba jakiś...
Chyba, że facet ciągnie to z Bliskiego Wschodu (Dubai) - tam jest podobno najtaniej...Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.Komentarz
-
No to jest najbardziej prawdopodobne rozwiązanie jeśli to w ogóle jest jakaś rzeczywista oferta.w www.bhphotovideo.com 5d to ok $2900 (ok. 8kzł) - czyli jak w mordę strzelił 6kzł u tego gościa to cud chyba jakiś...
Chyba, że facet ciągnie to z Bliskiego Wschodu (Dubai) - tam jest podobno najtaniej..."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
poczekamy zobaczymy...
kurcze sprzedalbym swojego (w sumie 3 tygodniowego) 30d doplacil i mialybym FF...szkoda tylko ze moj pesymizm mowi mi ze to jednej wielki przekret6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
Oczywiście że to ściema. Pomyślcie.... macie dojście do takiego sprzętu za tak śmiesznie niską kasę. Co robicie? Sprzedajecie kilka stów taniej niż najtańsza oferta na Allegro co i tak zapewni szybki i duży zysk, czy w takich cenach jak ten gość? Jeśli naprawdę te aparaty istnieją to za takie pieniądze mogą być tylko refurby. W Emiratach sprzęt jest tańszy bo nie ma cła i niski podatek, ale nie ma aż takich różnic w cenie.Komentarz
-
Piszcie do gościa - jak coś to do piątku (ew. soboty) jestem w Gorzowie, więc mogę isć "pomacać" sprzęt - oczywiście o ile on istnieje.350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Nic tylko jak ktoś może organoleptycznie sprawdzić... to rozwieje wszelkie domysły.Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
popieram JurekGR sprawdzic i tyle.......a potem na 99% wysmiac tego goscia co sprzedaje te apraty...6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
Wysłałem do niego maila z prośbą o umówienie się gdzieś w centrum (chciałbym uniknąć chodzenia po jakiś bramach itp, z których wyjście cało nawet w biały dzień jest wpisywane do księgi rekordów
) - zobaczymy czy się odezwie. Zainteresował mnie 30D + kit za 3000zł
350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EXKomentarz
-
Dziwi mnie tylko to zaklinanie się, że sprzęt jest w 100% legalny i nowy???
A może gość złowił złotą rybkę i teraz kasiorkę będzie tłukł? :-)Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
a może znalazł na poboczu tira...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz