Ciekawa oferta !
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Komentarz
-
-
-
-
ale zaliczka jak sprzet ponad 5 tys350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
pisac mozna rozne rzeczy ;-) .. mam nadzieje ze sie myle ale po prostu nie pasuja mi takie "promocje".. gdyby faktycznie sprzet byl w takich cenach to spokojnie mozna by go bylo upchnac o powiedzmy 2/3 stowy taniej niz na allegro a tutaj takie przeceny
.. podejrzany ten altruizm jak dla mnie :wink:
juz nasz wicepremier mowil, ze "za darmo to w pape mozna dostac"
;-)
edit. moze to refurby
albo gosc na 30d wykorzystuje kupony promocyjne ;-)
roznicy prawie 1,2k miedzy najtanszym zestawem z allegro a jego oferta po prostu nie rozumiem..Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.Komentarz
-
a moze canon cen nie podniosl tylko obnizyl???350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canonaKomentarz
-
Zaliczka jak zaliczka...może musi sprowadzić..kto wie...ale mi się najbardziej
******Canon EOS 1ds MK II - w granicach 10-14tys. zł*******
To nie podoba
To już jest zbyt piękne aby było prawdziweSiódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz
-
pewnie za kilka dni sie wszystko wyjasni
A moze to te nowe "podwyzki" o ktorych trabili tu na forum okazaly sie znikami, najpewniej to jednak refy albo ... sam wiecie jacy potrafia byc nasi rodacy pomyslowi w stosunku do pobratyncow .
w stopce zapomnial zmienic d50 na jakiegos 5d
najlepszy leszcz "a po ile masz Nikona D70s ?? body i kit" pewnie liczy na 500plnOstatnio edytowany przez emisiaczek; 4054.Komentarz
-
albo jest to jedna wielka śmierdząca ściema, albo na dniach jade 600km po 1ds'a :wink: no moze 1ds to nie ;-) ale 5d za 6 koła kusi. Taniej niż w stanach, skąd przywoże cały mój sprzęt :eek:Komentarz
-
tez jestem ciekawy
na pewno jest jakis przekret -gosc jakby chcial to by puszczal sprzet przez allegro jakies 300PLN taniej i by szlo
moze to refy-chociaz ona nawet sa chyba troszke drozsze...6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
Za 6 tys. nowego EOS-a 5D, to bym brał już dziś (no może jutro, bo trzeba byłoby żonie zrobić serię wykładów jaka to super okazja
).
Komentarz
Komentarz