Dobry hosting - gdzie?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pawelkacz
    • 2011
    • 1

Witam,
    ja polecam tu gdzie cały czas korzystam. Ceny OK, bez niespodzianek przy przedłużaniu itp. http://www.uti.pl/uslugi/hosting/wspoldzielony/wstep/

Komentarz

• tomeh
      Dopiero zaczyna
      • 2011
      • 37

Mogę polecić tylko 2 bo tylko tyle znam. Jeden to netmark a drugi linkuxpl
      Ciekawostki

Komentarz

• zieloo
        Bywalec
        • 2007
        • 189

home.pl
        Grupa Fotograficzna Kolumba 5
        http://kolumba5.tv

Komentarz

• Jordański
          Dopiero zaczyna
          • 2011
          • 18

Nazwa.pl czy Home.pl odradzam. Kei.pl jest - moim zdaniem - najlepsze. Można negocjować ceny, dogadać się w kwestii płatności, terminów itd. Te dwie pierwsze firmy drogie i w ogóle nie skore do jakichś ustępstw czy promocji.
          Canon EOS 50D + Canon EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM + Canon EF 50 mm f/1.4 USM + Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS USM

Jordania | Akaba | Amman | Morze Martwe | Petra

Komentarz

• tomekqrrr
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 46

Zamieszczone przez Jordański
            Nazwa.pl czy Home.pl odradzam. Kei.pl jest - moim zdaniem - najlepsze. Można negocjować ceny, dogadać się w kwestii płatności, terminów itd. Te dwie pierwsze firmy drogie i w ogóle nie skore do jakichś ustępstw czy promocji.
            Co do home.pl to hosting raczej dla firm/biznesu - fakt że jest droższy ale i niezawodny - wiem bo w poprzedniej firmie miałem przez 5 lat i praktycznie zero jakichkolwiek problemów ( strona firmy + cała poczta ( coś koło 30 kont ), ftp do tego czytelne rozwiązania w panelu administratora.

Komentarz

• strideer
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1905

Kei.pl. Bezapelacyjnie. Korzystam od 2004 roku, pamiętam może ze dwa przestoje.

Komentarz

• Bulka159
                Dopiero zaczyna
                • 2008
                • 26

Posiadam hosting w netmark.pl już około 3 lat (micro - 30/35 zł/rok) i sobie chwale. Bezawaryjny, szybki i niedrogi.

W firmie mamy home.pl - dobry, szybki i niezawodny, ale ma też swoje minusy - okrojony phpmyadmin, brak zarządzania uprawnieniami bazy danych, jedno konto mysql. A poza tym, wszystko w porządku.
                EOS M50 | EF-M 15-45 3.5-6.3 | EF-M 22 2.0 | EF-M 11-22 4.0-5.6
                EOS RP | RF 24-105 4.0 L | RF 35 1.8 | EF 85 1.8

Komentarz

• AdaMMus
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 25

Posiadam kilka kont na linuxpl.com i z czystym sumieniem mogę polecić. Tanio, solidnie, dobry kontakt z administratorami.

Komentarz

• diplo
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 298

Polecam netart, mam tam hosting juz z 5-6 lat, żadnych problemów nie mialem, w razie czego można pogadac w każdej chwili z nimi online - no mógłby byc tańszy
                    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Komentarz

• januszt25
                      Dopiero zaczyna
                      • 2011
                      • 26

Polecam Hekko.pl

Witam,
                      Polecam http://www.hekko.pl, bardzo tani hosting od 43,05 zł z VAT / rok chyba nie ma tak taniego i dobrego hostingu.
                      Mam postawione 2 serwisy na i jest ok.
                      Zalety
                      Strony ładują się bardzo szybko.
                      Pomoc ze strony administratorów jest bardzo szybka i rzeczowa.
                      Panel administracyjny jest przejrzysty.
                      Nie limitowana ilość baz danych, kont pocztowych, domen itp
                      Dużo oprogramowania do zainstalowania (CMS, Forum, Galerie, sklepy itp)
                      Kopie bezpieczeństwa

Pkt.8. regulaminu
                      Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.

Komentarz

• dulak
                        Początki nałogu
                        • 2009
                        • 268

A ja odradzam Hekko.

Miałem u nich hosting kilka lat. Pomijam dawny okres ciągłych zwiech serwera, za każdym razem gdy coś szło nie tak musiałem panu Damianowi udowadniać to, miarka się przebrała gdy przeniósł mi konto z szybkiego S5 na S8 bez mojej wiedzy, to był koniec mojej współpracy (około 5-6 letniej) z tą firemką.

Przeszedłem do sprawdzonego linuxpl.com i jest wszystko tak jak powinno być, na dodatek pomoc online w czasie rzeczywistym.

pozdrawiam
                        Ostatnio edytowany przez dulak; 29989.

Komentarz

• AquaFoto
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 27

Polecam Kylos.pl. Mam tam swoje miejsce w sieci i jestem zadowolony. Poleciłem już kilku kolegom i też nic złego nie słyszę.
                          AquaFoto
                          www.AdamAdamski.Art

Komentarz

• rabarbar
                            Coś już napisał
                            • 2009
                            • 66

Ja polecam OVH, moze nie jest najtaniej ale solidnie, bez problemowo i rzetelnie.

Komentarz

• KubaZowsik
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 103

Witam, szukam hostingu bo "mój" superhost wyciął mi numer i czas na zmiany. Polecaliście kei.pl .. są drodzy ale jeśli są polecani to patrzę dalej... Zapytałem ich o możliwość powiększenia liczby baz mysql z danej w pakiecie (jakimkolwiek) na większą i powiedziano mi że nie ma takiej opcji :-) i jeśli chcę nawet 1 więcej to muszę cały pakiet większy wziąć .. Już odechciało mi się - z uwagi na małą elastyczność, ale brnę dalej i zapytałem (bo na stronie nie było napisane) ile mają kont ftp w pakiecie, i odpowiedź która mnie zamurowała -> 1 (słownie jedno)... bez możliwości dokupienia dodatkowego Każdy kto ma przynajmniej dwie strony www na serwerze albo próbował udostępnić komuś (np. wykonawcy strony www) konto ftp - zrozumie jak wielkie było moje osłupienie .. No cóż, pewnie wybór padnie na linuxpl.com ..

Komentarz

• loratadyna
                                • 2011
                                • 1

Ja polecam uti.pl, tani, bezproblemowy. :-P

Komentarz

Pracuję...