30D - Canon oddaje 590 zł!
Zwiń
X
-
-
-
Uprasza się czytających o nieodpowiadanie na to pytanie
bo wątek "odjedzie" od tematu i wtedy 2 opcje:
1. wyląduje w pralni
2. Vitez albo inny moderator go zamknie ;-)
I nigdy się nie dowiemy komu przysługują rabaty a przecież ktoś pewnie w końcu napisze że dostał kasę
Pozdr5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Wiadomo, nie róbmy Off Topica. gdybanie o 40d nie ma sensu. Co do rabatów - jutro tam przedzwonię i powiem co się dowiedziałemUprasza się czytających o nieodpowiadanie na to pytanie
bo wątek "odjedzie" od tematu i wtedy 2 opcje:
1. wyląduje w pralni
2. Vitez albo inny moderator go zamknie ;-)
I nigdy się nie dowiemy komu przysługują rabaty a przecież ktoś pewnie w końcu napisze że dostał kasę
Pozdr
Komentarz
-
z tego co słyszałem to blufoto daje jakies leweNajtaniej mają go w Gdańsku za 4380,- podobno bardzo konkretni ludzie.
http://www.blufoto.pl/
gwarancje i wtedy zwrot nieprzysługujeEF-S 18-55, Tamron 28-75 SP AF XR Di f/2.8
,Canon 70-200 f/4 ,
speedlight 580 EX II,eos 50e,sigma 28-80 3.5-5.6,sherpa 600R,Hama NiMH 2500 i 2600+Hama Delta Bravo...
Moja strona http://gocalfoto.bho.pl/Komentarz
-
Pisałem odnośnie Canona 5D a nie 30D - to byl taki mały OT - przepraszam za zamieszanieA tu się nie zgodzę. Przeczytaj dokładnie regulamin:
"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon. "
Jedynym problemem jest spełnienie podpunktu a) punktu 1:
1.Canon przekaże kwotę 590 zł. jako zwrot część zapłaty dokonanej przy zakupie aparatu fotograficznego Canon EOS 30D, po spełnieniu warunków wymienionych niżej i po otrzymaniu:
(a) Prawidłowo wypełnionego formularza, dostępnego w Internecie na stronie www.canon-europe.com/2006promotions.
Z ciekawości przejrzałem regulamin po angielsku i niemiecku i Polska też jest wymieniona.
W czwartek dzwoniłem do Pani Izabelli Rogulskiej, która jest dyrektorem marketingu w Canon Polska i w rozmowie potwierdziła, że ta promocja obowiązuje w Polsce.
Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...Ostatnio edytowany przez Nicram; 2285.jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
-
Od marca nie ma juz takiej gwarancji (i Canon Polska nie jest producentem). Jest juz tylko eurogwarancja. Co wiecej nie ma na niej nawet numerow seryjnych aparatu!! NA paragonie tez nie ma. Ciekawe wiec jak maja zamiar sprawdzic, czy dany aparat i gwarancja do niego+paragon jest prawdziwa?Ostatnio edytowany przez arra; 5548.Komentarz
-
hmmm w weekend chyba z 10 osób zadeklarowalo sie zadzwonic do canon polska i wyjasnic cala sprawe z tym zwrotem...brawa za słowność i odwage
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;pKomentarz
-
Dowiedziałem się u TIP`a "medfoto" że jest to akcja na europę, aparat może być z europejskiej sieci wazne żeby kupiony w Polsce, rachunek , wycinka kodu kreskowego i wio
Wychodzi u TIPa przy odbiorze osobistym 3240 - 590 = 3650 zł
Cena miód
Komentarz
-
-
Chyba miało być 3240 - 590 = 2650, tylko skąd te 3240 ?
No bardziej prawdziwe jest chyba 4240 - 590 = 3650 ale 2650 lepiej jakoś wygląda.:razz:Komentarz
-
Vitez ja wiem ze za mna nie przepadasz...ale staraj sie trzymac poziom
Akurat nie mialem okularów pod ręką
a gdzie znalesc takiego tipa mozna?Na allegro nikt za tyle nie sprzedaje...Ostatnio edytowany przez alien; 175.ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;pKomentarz
-
A na stronie nadal nie ma formularza po Polsku, wysyłał już ktoś? Jeśli tak proszę o info na PM lub tutaj. Zapaliłem się do kupna 30-tki. Za zwrot mam gripa.Komentarz
-
Oczywiście - 4240Zamieszczone przez hyzopNo bardziej prawdziwe jest chyba 4240 - 590 = 3650 ale 2650 lepiej jakoś wygląda.:razz:
W krakowie może znajdę nawet za 4200
Komentarz
Komentarz