30D - Canon oddaje 590 zł!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alien
    Początki nałogu
    • 2004
    • 412

W FAQ'u też nie podali numeru telefonu....hmm narazie cała sprawa jest mocno niejasna
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• hyzop
      Początki nałogu
      • 2006
      • 413

Może tak przy wyborach poprosić ministra Gosiewskiego aby załatwił u Canona włączenie Polski do Europy.:-P

Komentarz

• alien
        Początki nałogu
        • 2004
        • 412

Edgar nic nie zrobi on woli budowac..ups otwierac dworce na jakims za przeproszeniem zadupiu......
        ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• Macio
          Bywalec
          • 2005
          • 183

Zamieszczone przez Routlaw
          Wszedłem w ten formularz i tak sie zastanawiam dlaczego na tej mapce Europy Polska jest nieaktywna.. moze faktycznie mają nas w....

MMM co to za przekierowania tam i z powrotem?
          Może zadzwonić do nich ?? Tzn do Canon Polska

Komentarz

• Routlaw
            Uzależniony
            • 2005
            • 983

Pewnie by się wszystko wyjaśniło.. O ile są zorientowani
            14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Macio
              Bywalec
              • 2005
              • 183

Zamieszczone przez Routlaw
              Pewnie by się wszystko wyjaśniło.. O ile są zorientowani
              Ciekawe, ale pewnie jutro tj w święto nie pracują. Trzeba będzie w poniedziałek przedzwonić, chyba że ktoś ma jakieś wtyki w Canonie

Komentarz

• zOOn
                Bywalec
                • 2006
                • 220

Zamieszczone przez Web
                Akcja trwa od 01.11.2006, więc jeżeli kupiłeś wczoraj to wysyłaj kupon.
                Spoko, spoko - wysle. Ciesze sie, po podobny przyplyw checi na 30D mialem 2 tygodnie temu. (konkretnie, to od 2 miesiecy, z czestotiliwoscia co 2 tyg.).

I bym sie nie zalapal...

A teraz, to latwiej bedzie zonie wylumaczyc , jesli w ogole zauwazy roznice...

Komentarz

• alien
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 412

hmmm jeszcze sie moze okazac ,że w Polsce ta promocja nie obowiązuje....wiec wstrzymajmy sie z wysylaniem kuponów

Komentarz

• krzysp
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 133

Witam,
                    Z tym nierównym traktowaniem nas w Europie to chyba pewne. Z innej beczki. Mając w ręku dwa pudełka z legalnym oprogramowaniem antywirusowym pewnej znanej firmy S.... zauważyłem pewną istotną różnicę. Pudełko z softem w wersji angielskiej zawierało informację o możliwości zwrotu oprogramowania w zasadzie bez podania przyczyny. Na pudełku w wersji polskiej takiej informacji nie było. Czyli zwrócić mogą tylko ludzie mieszkający w Europie, czytaj korzystający z softu w innej niż polska wersji językowej. Doświadczyłem tego sam. Do zwrotu softu w wersji angielskiej wystarczył oryginalny nośnik, ksero faktury, wypełnienie formularza i wskazanie konta w banku. Jako uzasadnienie podałem pomyłkowy zakup. Wszystko wysłałem do Irlandii. Po około miesiącu pieniązki podane na fakturze były na moim koncie. Polski przedstawiciel wspomnianej firmy poinformował mnie, że polskich programów tak zwrócić się nie da. Ciekawostka. Czyli jak zwykle, kupiłeś przez pomyłkę Polaku to masz problem. Trzeba było kupić w sklepie internetowym żeby poczuć się choć troszkę europejczykiem.

Pozdrawiam
                    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Komentarz

• Nicram
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 232

Zamieszczone przez MaciekCi
                      Żeby to było na 5D :P eh ... 600zł z 30D to i tak niezła "zniżka"
                      jest poczytaj na http://canoneos5dpromotion.onlinerebates.com/intro.aspx
                      jakieś D + sporo zapału

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18793

Zamieszczone przez Nicram
                        Tak owszem jest tylko jedna mała wada tej promocji.
                        Jej punkt pierwszy, a właściwie szanse na jego wypełnienie .

Simply purchase an EOS 5D between 21.02.2006 – 31.10.2006.
                        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• amper
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 123

trzeba czytać regulamin

cytat:

"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon."

30D + 300 + słoiki
                          www.tereba.net

Komentarz

• Nicram
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 232

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                            Tak owszem jest tylko jedna mała wada tej promocji.
                            Jej punkt pierwszy, a właściwie szanse na jego wypełnienie .
                            taki mały szczegół, ale trzeba aparat kupić w odpowiednich krajach bo Polski to nie ma na liście
                            jakieś D + sporo zapału

Komentarz

• marcusp
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 149

Zamieszczone przez Nicram
                              taki mały szczegół, ale trzeba aparat kupić w odpowiednich krajach bo Polski to nie ma na liście
                              A tu się nie zgodzę. Przeczytaj dokładnie regulamin:

"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon. "

Jedynym problemem jest spełnienie podpunktu a) punktu 1:

1.Canon przekaże kwotę 590 zł. jako zwrot część zapłaty dokonanej przy zakupie aparatu fotograficznego Canon EOS 30D, po spełnieniu warunków wymienionych niżej i po otrzymaniu:

(a) Prawidłowo wypełnionego formularza, dostępnego w Internecie na stronie www.canon-europe.com/2006promotions.

Z ciekawości przejrzałem regulamin po angielsku i niemiecku i Polska też jest wymieniona.

W czwartek dzwoniłem do Pani Izabelli Rogulskiej, która jest dyrektorem marketingu w Canon Polska i w rozmowie potwierdziła, że ta promocja obowiązuje w Polsce.

Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...

Komentarz

• Macio
                                Bywalec
                                • 2005
                                • 183

Zamieszczone przez marcusp
                                Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...
                                Na pewno zrobią z tym, bo skoro się zobowiązali to myslę że nie będzie problemu. Też mam nadzieję bo na dniach kupuję nową 30`tke

Komentarz

Pracuję...