Nowy
Używany
Ja jestem właśnie po zmianie 20" 1680×1050 na PA271W 2560×1440. Na początku bałem się małych literek w systemie (ze względu na malutką plamkę), ale to w większości przypadków nie problem, bo znaki w Chrome czy Wordzie można spokojnie powiększyć). Za to obszar roboczy jest tak wielki, że w tej chwili praca w Lightroomie jest wielką przyjemnością. Przejście z 1680 na 1920 nie dałoby aż takiej poprawy komfortu. Jeśli jest więc jakiś powód, żeby dozbierać na NEC-a PA271W, to właśnie ten. (Jakkolwiek trafił mi się egzemplarz z nierównym podświetleniem, ale na szczęście sprzedawca nie robi mi problemów i pozwoli sprawdzić drugą sztukę po niedzieli - warto dokładnie sprawdzić sprawdzić podświetlenie w momencie zakupu).
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Proszę :-) A co do pierwszej kwestii - z moją kobietą nie prowadzimy podobnych dyskusji, bo wie i uznaje, że ja wiem co robię w temacie sprzętu :-)
Ostatnio edytowane przez strideer ; 10-12-2011 o 22:05 Powód: Automerged Doublepost
Czy ktoś zorientowany w temacie lub używający mógłby się wypowiedzieć na temat monitora Nec 2690WUXi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Miałem na myśli interferencję utrudniającą plany zakupowe, a nie taką, która sprzyja :-D
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nic więcej nie mówię :-p
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner