Nowy
Używany
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Nie znalazłęm na MVA testu ani jednego ani drugiego. 24" mnie nie interesuje.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Zgadzam się z toba. Niemniej w ubiegłym roku na targach foto-video w Łodzi Nec zrobił promocję i sprzedawano SV301 w cenie PA301. Kupiłem, uzytkuje już prawie rok i jestem zadowolonyPodejscie NECa abym doplacil 4tys zl!! aby zakupic SV301 i spal spokojnie i nie martwil sie, ze zmarnuje pieniadze jest bardzo dziwne - lekko mowiacMoże i w tym roku warto zorientować się czy nie będą mieć podobnej promocji.
Ostatnio edytowane przez MastaMarek ; 13-03-2013 o 22:38
To nie była żadna promocja NEC-a. Jeden z tych "promocyjnych" SV301 do dziś nie może znaleźć nabywcy. Proponuję się nie napalać jak szczerbaty na suchary, bo cudów nie ma. Jak coś wygląda na super hiper okazję to z reguły coś się za tym kryje. Nie chcę nikomu robić antyreklamy, więc szczegóły na PW.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
+1 za SX.