dzieki wszystkim
dzieki wszystkim
Ależ Ty już nudny jesteś... :-/Zamieszczone przez muflon
ja przerabiałem to w zakresie prezentu pod choinkę dla żony i prorytetem było wifi wbudowane żeby w każdym miejscu w domu miała dostęp do intenetu, polecam acera Acer TravelMate 2403NWXMi, 1280x800 wziąłem na 14" matrycy bo raz mniejszy dwa lżejszy a trzy bateria trzyma luzem 2h. Ma nagryware dvd dl 3 usb i z 512 mb dd2 dałem za niego 2500, więc nic sensowniejszego w tej klasie cenowej nie znalazłem a dysk możesz wrzucić jaki chcesz...
A ja od prawie miesiaca mecze Acera Aspire 5024, Radeon 700, 1Gb RAMu, z mozliwoscia rozbudowy do 2Gb (jak bys kupowal, powiec im, zeby zmienili kosci z 2X512Mb na 1Gb, bo niestety sa dwa sloty), 100Gb dysk, nagrywarka DVD dual i inne dodatki o ktorych wczesniej wspomnial kolega. Generalnie polecam, obrobka fotek to sama przyjemnosc. A co do ceny, to zmiescisz sie w 4500-4800zl.
aha, matryca 15.4" czyli taka mala panorama
Przed zakupem porownywalem inne laptopy m.in. pod wzgledem wykonczenia i Acer takie slaby nie jest. Bawie sie od czasu do czasu sluzbowym Dellem i o dziwo acer lepiej wypada.
Pozdrawiam
Zalezy w jakie gry bo FPS to nadal sobie nie wyobrazam - nie to odswiezanie ekranu, nie ta ergonomia klawiatury, za maly ekran (na 19" to sie dopiero przyjemnie gra), koniecznosc podpiecia zewnetrznej myszki...Zamieszczone przez Argento
OT ? 8)