Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: prawo do podpisu pod zdjęciem...

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    W 95% przypadków dostajesz podwyżkę. :-)
    Problem w tym, że zawsze pozostaje te 5 .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Problem w tym, że zawsze pozostaje te 5 .
    Bo ja wiem? Taką "akcję" przecwiczyłem na swoich pracodawcach ze trzy razy. Za każdym razem byłem w tych 95%. Jak się bym załapał na pozostałe 5% to pracodawca by stacił, nie ja. "u konkurencji" zawsze dostaje się wiecej.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Bo ja wiem? Taką "akcję" przecwiczyłem na swoich pracodawcach ze trzy razy. Za każdym razem byłem w tych 95%. Jak się bym załapał na pozostałe 5% to pracodawca by stacił, nie ja. "u konkurencji" zawsze dostaje się wiecej.
    W dużym stopniu zależy to od kwalifikacji i wartości pracownika. Są tacy których zastąpić jest bardzo łatwo i żadne szantaże nie robią wrażenia ale bywa też odwrotnie. Z tym że ten drugi przypadek (przynajmniej na podstawie moich doświadczeń) to zdecydowana mniejszość.

BTW: Janusz, poza tym -> Ty nie jesteś reprezentatywnym przypadkiem .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No i jeszcze raz potwierdza się teza: "grzeczność wyświadczona pierwszego dnia w firmie/urzędzie, drugiego dnia staje się obowiązkiem..."

Uprawnienia umieszczania postów