Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: prawo do podpisu pod zdjęciem...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    tylko wtedy szef może zmienić pracownika na mniej marudzącego, a pewnie kolejka oczekujących i mniej marudzących jest długa ...
    ...jak się weźmie pod uwagę specyfikę stanowiska, które sami stworzyli wrzucaniem obowiązków jednej osobie, to kolejka znika.

... niemniej zaryzykuję stwierdzenie, że trochę Twój pracodawca naciąga cię, a szczególnie Twój czas po pracy i ewentulanie paliwo jak musisz gdzieś dojeżdżać, choć akurat o tym nie pisałeś...
    Ty to rozumiesz i ja to tak widzę, a mój szef ma czasem takie chwilę, iż albo udaje albo faktycznie nie widzi w tym nic niestosownego.
    Dlatego w końcu powiedziałem twardo nie, dla wspomnianych wcześniej "genialnego" pomysłu fotografowania każdego możliwego wydarzenia w okolicy po godzinach.

...Odnośnie tych podpisów to może po prostu porozmawiaj z szefostwem, przytocz przykłady z natury, jakiś dużych, znanych serwisów itp. przecież w gruncie rzeczy nic nie traci Twój pracodawca na tym, że podpiszesz zdjęcie, z drugiej strony czy ten podpis jest na tyle ważny by "ryzykować" karierę u Tego pracodawcy? na to pytanie oczywiście odpowiedź znasz tylko Ty
    Rozsądne argumenty mogą nie wystarczyć. W tym przypadku przytoczenie paragrafu może pomóc.
    Kariery raczej nie ryzykuję. Co najwyżej pochowam ambicję ale i do gazety przestaną trafiać moje prywatne zdjęcia. A i ilość pracy przy służbowych się radykalnie zmniejszy - wezmę sobie 5-minutową radę szefa do serca

Swoją drogo gdybyście zobaczyli ten materiał, który dostaję czasem razem z artykułami...
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 01-08-2011 o 21:11
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów