Strona 42 z 57 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Uzależniony

Domyślnie

jeśłi pominąć kwestię obróbki to .... może troszkę za ostro świecone ale pewnie wynika to z braku modyfikatorów. nie wszystko od razu mozna sobie pozwolić kupić a wiadomo - modfikatory elinchroma do najtańszych nie należą. tak czy siak liczy sie doswiadczenie nabywane z każdą kolejną sesją. a wygoda pracy z quadra - bezcenna.

Domyślnie

A na ile błysków starcza energii w tym zestawie?
    "Wszyscyśmy z płócien
    Rembrandta:
    To tylko kwestia
    Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Uzależniony

Domyślnie

150 błysków na pełnej mocy. w zestawie walizkowym masz 2 aku. co ciekawe- dodatkowe aku to jeden z najtańszych elementów systemu wiec dokupienie kolejnych to juz pikuś :-D

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

szkoda tylko, ze dodatkowy akku, ten jedyny pikuś, nie świeci

Uzależniony

Domyślnie

gorzej jakby swiecił )))

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Bateria padla po 195 błyskach ... wiec calkiem sporo. Ale tak jak napisal Canion, genialna sprawą jest jej cena.. no pomijajac to ze w zestawie sa dwie Chociaz bardziej by sie przydal caly zestaw zasilania, a nie tylko beteria, tak aby mozna bylo odstawic 2ga lampe gdzie zupelnie dalej, bez koniecznosci ciagniecia kabli, ktore przy stosowaniu przedluzenia oslabiaja moc lampy.

Uzależniony

Domyślnie

Czacha, spokojnie, system sie buduje latami. szczególnie że widać iż elinchrom mocno stawia na quadrę wiec pewnie bedą pojawiać sie nowe "zabawki" systemowe. w tym roku doszedł do oferty ring za 400 euro a to bardzo dobrze rokuje . także cenowo

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie no oczywiscie, ze mam zamiar zrobic to wszystko na spokojnie - i tak lampy znacznie przekroczyly zakladany budzet

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Bawiłem się quadrą wczoraj na targach, naprawdę fajny sprzęt, gdyby nie ta moc. No i ładują się dość wolno. Bawiłem się też tym nowym wynalazkiem quantuum który swoją drogą ma też fomei tylko zielone i jeszcze gdzieś widziałem z innym logiem. Pomijając to, dowiedziałem się że można pod to podłączyć łącznie 3500 Ws co mnie miło zaskoczyło, a jeszcze milej to że lampę 1000 Ws podkręconą na 100% mocy ładował poniżej sekundy.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony

Domyślnie

pewnie mieli przełączoną na slow. bo co jak co ale tego że quadra wolno ładuje to sie nijak powiedzieć nie da

Strona 42 z 57 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów