Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    jakim monitorze? jak nie jest skalibrowany to jest to jak najbardziej możliwe..
    polecam wątek:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=27840
    Czyli powinno być to samo ??

ja akurat posiadam CRT, Dell P1130

próbowałem osobiście kombinować tylko przy użyciu internetowych metod kalibracji, ale nic dobrego nie znalazłem .
    Niedaleko mnie przeprowadzają kalibracje, 80 pln taka zabawa, myslałem że sie wstrzymam bo może zmienie monitor, ale sie nie zapowiada wiec chyba bede musiał skorzystac

Tylko sie zastanawiam przy dość leciwym sprzecie na ile ta kalibracja wystarczy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    Czyli powinno być to samo ??

ja akurat posiadam CRT, Dell P1130

próbowałem osobiście kombinować tylko przy użyciu internetowych metod kalibracji, ale nic dobrego nie znalazłem .
    Niedaleko mnie przeprowadzają kalibracje, 80 pln taka zabawa, myslałem że sie wstrzymam bo może zmienie monitor, ale sie nie zapowiada wiec chyba bede musiał skorzystac

Tylko sie zastanawiam przy dość leciwym sprzecie na ile ta kalibracja wystarczy
    zapytaj w wątku który podałem - tam fachowcy się wypowiadają, ten wątek służy do wymiany opinii o książkach a nie o kalibracji
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    zapytaj w wątku który podałem - tam fachowcy się wypowiadają, ten wątek służy do wymiany opinii o książkach a nie o kalibracji

Tak, ale już o to czy inni widzą to samo w książce i na płycie dołączonej do niej wolałem zapytac tutaj, bo w sumie nadal nie wiem

nic najwyżej zapytam w temacie monitorów, pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów