Firma działa od 1994r. To normalne, choć niepożądane, że się coś "nazbiera". Już to tłumaczyłem. W ub roku dostarczyłem ponad 400 monitorów, głównie profesjonalnych i drogich. W znakomitej większości przypadków mam kontakt w użytkownikami, piszą nawet z zupełnie innymi sprawami niż dotyczyła transakcja, czuje się że człowiek jest zadowolony, ja wówczas też i to bardzo. Parę transakcji jednak się nie udało. Niestety. Z różnych przyczyn, również błędów w firmie. I te parę nieudanych będzie się za mną ciągnąć latami. To też normalne, choć też niepożądane.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
NIe, to NIE JEST NORMALNE, zwłaszcza że mając tak skalane "konto" robiłbym wszystko, żeby w przypadku zwrotu towaru już nigdy żaden klient nie miał problemu ze zwrotem pieniędzy. NIGDY. A "u Was" jak widać po komentarzach zrobiliście z tego stałą praktykę.To normalne, choć niepożądane, że się coś "nazbiera". Już to tłumaczyłem. W ub roku dostarczyłem ponad 400 monitorów, głównie profesjonalnych i drogich.
To Pan powinien być profesjonalistą i nawet jeśli klient czegoś nie dopilnował to Pan powinien zadbać, żeby uzupełnił on brakujące dane tak żeby można było jak najszybciej załatwić sprawę bez włócznia się po sądach.
Ostatnio edytowane przez kaindox ; 27-03-2014 o 23:20
A co mówi? Bo ja nie wiem ani o jaką spółkę chodzi ani jak bohater tego wątku ma na imię i nazwisko.
KRS Mówi że prezesem jest człowiek o imienu Tomasz, natomiast przeglądnięcie KRS'u na stronie ministerstwa mówi nam, że nawet jak ktoś założy sprawę i ją wygra to nie prędko pieniążki dostanie jeśli wogóle
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
ZAKŁAD PRODUKCJI KOMPUTERÓW MASTIFF SP Z O O (KRS: 0000180461, NIP: 7270029678, REGON: 470366056)
ZAKŁAD PRODUKCJI KOMPUTERÓW...
ul. Nowa 4/2, Białystok
15-343 Białystok
ZAKŁAD PRODUKCJI KOMPUTERÓW MASTIFF SP Z O O
REGON: 470366056
NIP: 7270029678
KRS: 0000180461
REGON
470366056
NIP
7270029678
KRS
0000180461
Członkowie reprezentacji:
Nazwisko i imię: Funkcja lub stanowisko:
Jurgielewicz Tomasz Prezes Zarządu
posób reprezentacj: KAŻDY CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE.
Nazwa organu reprezentacji: ZARZĄD
Status OPP: NIE
Data wpisu do rejestru przedsiebiorców: 2003-11-25
Poczta: Białystok
Kod pocztowy: 15-343
Ulica: Nowa 4/2
Miejscowość: Białystok
Gmina: M. BIAŁYSTOK
Powiat: M. BIAŁYSTOK
Województwo: podlaskie
Forma Prawna: SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Rejestr: POZYCJA KRS W REJESTRZE PRZEDSIĘBIORCÓW
Data rozpoczęcia działalności: 1992
Adres WWW www.monitory.mastiff.pl
przypomniało mi sie jak w sejmie posłowie po dowodach giertycha krzyczeli do stojącego bez slowa kurskiego..
klamca,klamca
i żeby nie było,podpis z innego forum
Tom01 biuro_USUN_TO_@_USUN_TO_mastiff.pl
.....
--
Tomasz Jurgielewicz
Masz ochotę zapytać mnie o monitory specjalistyczne?
Masz problem z kolorem? Wal śmiało!
monitory.mastiff.pl, gg: 189335, skype: zpkmastiff
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 27-03-2014 o 23:19
No to prosiłbym "naszego" sprzedawcę o kilka słów komentarza.
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 27-03-2014 o 23:15