Zamieszczone przez
Szyplinski
Witam
Zarejestrowalem się na forum bo nie moge scierpiec ze próbuje się jeździć na porządnym człowieku jak na łysej kobyle. Miałem przyjemność zarówno zaopatrywać się w Mastifie jak i poznać osobiście Toma. Mało jest ludzi na takim poziomie. Imponująca wiedza i doświadczenie, do tego chęć bezinteresownej pomocy i kultura osobista. Zreszta kupowałem monitor z polecenia i ani ja ani nikt kogo znam nie miał żadnych problemów. Z ciekawostek dodam, ze kiedy koledze padł kalibrator I1 Display to na czas naprawy dostał od Toma zastępczy ColorMunki. Przyjemny gest. Ja przed i po zakupie meczylem Toma o tysiąc rzeczy i jest to jedyny znany mi sprzedawca, który po transakcji udzielał pomocy z taka sama aktywnością jak przed.
Nie chce wyglądać na adwokata mastifa, ale uważam ze trzeba bronić ludzi którzy nie zasługują na taka krytykę. Mastiff jest jedym z najbardziej znanych sklepów w Polsce i normalne jest ze każde potknięcie jest uważnie obserwowane i staje się głośne. Zreszta i konkurencja nie śpi i posuwa się do swinskich numerów. Znam to ze swojej branży. Kiedy czytam post kogoś kto zrejestrowal się i napisał tylko po to aby obsmarowac, mam dziwne odczucia.